Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Giftowanie z noobkont

kammien416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli będziesz robił wszystko z jednego komputera, to dostaniesz bana na wszystkie konta. Jak masz drugiego kompa i tylko z niego będziesz giftał z konta do LT, nie dostaniesz bana na głównym acc. Tylko pamiętaj, by nie logować się z jednego kompa na konto głównie i konto do hackowania, bo ban poleci na wszystkie.

Opublikowano

dokładnie to chciałem kupić konto które było tak robione bo to widać :) Ale skoro bana nie ma a jest na allegro tzn ze bana już nie będzie ??

Może konto było robione na innym komputerze i nie ma powiązania nikt chyba by nie sprzedawał konta wiedząc ze tam będzie ban

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Jeśli będziesz robił wszystko z jednego komputera, to dostaniesz bana na wszystkie konta. Jak masz drugiego kompa i tylko z niego będziesz giftał z konta do LT, nie dostaniesz bana na głównym acc. Tylko pamiętaj, by nie logować się z jednego kompa na konto głównie i konto do hackowania, bo ban poleci na wszystkie.

Powiedzcie mi kto to wymyślił o.O ?

To mu pogratuluje osobiście.

Patrz :

1.Główne acc full modding , wszystkie bronie zmodowane tam testuje .

2.Grałem na LT wiele razy nie zmieniając nic i co ?

Nie mam bana na to główne o.O

Więc...obalam twoją teorie flinn ;D

Jedynie dla bezpieczeństwa zmień IP lub Adres Mac odrazu.

Wtedy nie loguj się na główne do czasu kiedy nie bd grał na LT..

Jak skończysz dopiero wbij.

Bana wyłapiesz takim sposobem tylko na tym co LT używałeś ;)

Opublikowano

Bana na wszystkie konta dostaje sie raz...tzn jak grasz na lifetakerze i nagle banuja Ci wszystkie konta...jeżeli banuja tylko to konto na którym grasz na LT to nawet jeżeli na normalnym koncie nie byly odpalane hacki to nie dostanie bana...;) oczywiście mówię tutaj o robieniu tego na jednym komputerze;)

ehh.:)

Opublikowano

A czy skoro teraz nie ma bana to jak zacznę grać na tym koncie już bez giftowania z noobkont LT to dostanę bana >? Na moim komputerze nigdy żaden hack nie był uruchamiany żadne konto LT itp

Dobra to wszystko jasne mogę bez problemu zacząć grę na tym koncie nie martwiąc się o bana

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Dobra to wszystko jasne mogę bez problemu zacząć grę na tym koncie nie martwiąc się o bana

Znaczy..jak na tym gdzie latałeś z LT i nie zmieniałeś IP/Mac to teraz jak chcesz grać to zmień.

Aby powiązania nie było.

Opublikowano

Ale ja nie grałem na LT to konto było wspomagane noobkontami z LT jednak ja nie wiem jak to się odbywało (konto chce kupic na allegro), ale raczej z innego kompa bo już by ban był

Opublikowano

Odpowiedź ... Ban na konto z którego gifotowałeś i dla tego który otrzymał gifta... PAnowie ... nie możecie poczytać sobie troche forum ... spamujecie co chwila o tym samym ... tego typu tematu juz był przerabiany z 10 razy ... !!!!!!!!!

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Odpowiedź ... Ban na konto z którego gifotowałeś i dla tego który otrzymał gifta... PAnowie ... nie możecie poczytać sobie troche forum ... spamujecie co chwila o tym samym ... tego typu tematu juz był przerabiany z 10 razy ... !!!!!!!!!

Dziwny jesteś a jakby ktoś specjalnie gifował komuś bronie ? to tez by dostał bana chociaż był nie świadomy ze to hacker mu podsyła ?

RMCF

Opublikowano

JA POPIERAM MAXA bo latałem na GA zmienilem MAC tylko i robilem to na 1 kompie logowałem sie na glowne tez ale to bylo tak.

MAC 1 LGOWALEM SIE NA KONTO GLOWNE

MAC ZMIENONY HACKOWANIE

MAC ZNOWU ZMIENONY JUZ PO HACKOWANIU i spowrotem logowanie na glowne konto = no ban jak dla mnie

Gość _Shadowlord
Opublikowano

JA POPIERAM MAXA bo latałem na GA zmienilem MAC tylko i robilem to na 1 kompie logowałem sie na glowne tez ale to bylo tak.

MAC 1 LGOWALEM SIE NA KONTO GLOWNE

MAC ZMIENONY HACKOWANIE

MAC ZNOWU ZMIENONY JUZ PO HACKOWANIU i spowrotem logowanie na glowne konto = no ban jak dla mnie

caps off plz

Opublikowano

Chciałem sobie dziś właśnie tak porobić, ale słyszałem ze lifetaker nie działa. Czy to prawda ?

tak lifetaker nie działa...w vipie od GA nie wiem jak vip od infinity ;)

ehh.:)

Opublikowano

Nie prawda grałem na LT giftowałem i nie dostałem bana :)

Nie dostałeś do czasu ;) Zbanują cie za 3 tygodnie i będzie płacz,jeżeli chcesz sobie grać na lifetakerze,aby gifować rzeczy to rób to z 2 kompa i innego IP,wtedy w najgorszym wypadku po prostu usuną ci te gifowane itemki.ale bana nie dostaniesz ;)

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...