Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Szukam dormowej bramki SMS

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, poszukuje darmowej bramki sms !! Gdzies juz kiedys widzalem taka bramke ale nie wiem gdzie ;/ Prosze o pomoc, stawiam lajk :)

Opublikowano

kurcze zle opisalem... chodzi mi oto ze bramka ktora np. jest uzywana w automatycznych sklepikach w cs-ie. Chodzi o to ze wspolpracuje np. ze platnoscionline.pl i automatycznie wpisuje kody i dodaje kase na konto. Widzalem takie bramki platne ale gdzies tez widzalem darmowa ale jej juz nie moge znalesc ;/

Opublikowano

Darmowych nie znajdziesz bo:

1. Taki system to nic innego jak dotpay albo cashbill
  2. Nie są one w 100% darmowe bo muszisz odprowadzić podatek od kwoty z SMS
  3. Jest to nic innego jak SMS premium

Czy masz jakiekolwiek pojęcie o php , html ?

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Mam ale nie az takie duze, ale chodzi mi o to ze automatycznie przyjmuje kase. Jest stosowana w wielu grach jako usuga premium, i o najprostszy przyklad takiego skryptu mi chodzi a reszte juz ja sobie dorobie.

Opublikowano

W wielu grach mówisz. Praktycznie wszystkie prywatne serwery Metina 2 czy innych gier korzystają z usług dotpay.

Jeśli chcesz, żeby Ci ktoś taki skrypt pisał, to nieźle "zabulisz" :)

Opublikowano

Podaj cenę . Myślę że tak z 700-1200 zł może ktoś się podejmie zadania . Napisz na pw , a coś wykombinujemy

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Podaj cenę . Myślę że tak z 700-1200 zł może ktoś się podejmie zadania . Napisz na pw , a coś wykombinujemy

Po co płacić za coś co już istnieje?

Trudna zrobić konto na DotPay i korzystać z ich usług? ;)

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...