Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Skill BrainDamaged's ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem szczerze że trochę dziwnego laga dostałeś(bo to twoje konto było?) i to troche wyglądało jak Aim

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Witam.

Zobaczcie sobie na ten filmik, tak od 30 sekundy...też myślicie że to aimbot...?

Nie to nie jest aimbot.Nie rozumiem za bardzo po czym wnioskujesz że to aimbot O_o daj mi 3 dni nagram takie samo xD.

A tak szczerze.. To nie aimbot on ma tego pistola na perma więc ma wprawe z nim jak mało kto szczególnie że jest sniperem to często wspomaga sie pistoletem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Matołki włączcie sobie slow motion, choć ten przeskok aimbota na klawisz jest widoczny.

@nn kd 0.9 pro juz widze jak takie cos robisz...

@omek idz graj qr bo snd i innych trybow nie ogarniasz ;]

@2nn

no spoko ale akoladesy sie nie resetuja ;]

Unbe+0 Unbe 6 Fantastic 21 UltraKill 108 MultiKill 675

kozaczku zapraszam na Snd o eslu nie wspominam

Opublikowano

up

Grałem na tamtej postaci potem grał na niej kuzyn który zresetował K/D i grał na niej ja wróciłem do gry jakiś miech temu i za bardzo nie gram innych trybów niz QR bo kupiłem Eq pod QR.Jeżeli nie wierzysz spojrz ile mam killi i deadów na MAJU 2 a potem sie kurwa udzielaj bo sam pewnie na CA nie świecisz

BTW.Napewno nagrywałby filmiki z aimem..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

ten przeskok taki troche dziwny jest, ale raczej to nie jest hack, lag + ew. błąd przy montażu

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

lol?

Przecież wy chyba wiecie jak aimbot wygląda i tak , właśnie to wygląda.

100% AIM

Ty masz na 100% głowe, widać że to błąd przy montażu albo to specjalnie zrobił :D (film przesuniety o jedną kilka klatek)

Opublikowano

ehh... wy jesteście właśnie w tym dziwni że jak takie coś obejrzycie to od razu HACKER! To jest zwykły luck lub koleś jest mocno podszkolony ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...