Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomocy potrzebuje porad.

NIhuhu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Zaczniemy od tego że jaką klasę polecacie. Co najlepiej wytworzyć dla danej klasy. Nastepnie po 2- Chcę zdobyc kamienie milowe klasy "Skaut" ale nie wiem które sa najłatwiejsze do osiągniencia(Chodizi mi o to które sie najłatwiej zdobywa i jakie są jakieś ciekawe.

Po 3. Jest jakiś sposób na jakieś szybbsze zdobywanie item'ków?? bo czasami nawet pzez tydzień ani jednego itema a czasami po 5-10 dziennie.

Proszę o odpisanie thx.

Dołączona grafikaDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

To zależy jaki tryb grania lubisz. Jeśli szybkie przemieszczanie się, oraz efektywną walkę to polecam Skauta. Ale jeśli wolisz mocno przygrzmocić, i ogólnie robić wielką rozpierduchę z dużą ilością amunicji, to polecam Grubego. Na skauta to wytworzyć można "siłę natury" jest ona dobra. A na Grubego to Tomislav, albo zostań przy zwykłym minigunie.

Nie ma jakiegoś określonego sposobu, na szybkie zdobywanie Itemków. Ale polecam wejść do gry i po prostu długo łupać, lub afczyć. Jeśli przez jeden tydzień nic Ci nie loota, to nie martw się. TO SIĘ KUMULUJE, i drugiego dnia, lub tygodnia, zostaniesz obsypany deszczem itemków. :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...