Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak junglować Fiddlesticks?

Kitzekeldar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zapytać jak junglować postacią Fiddlesticks. Chodzi mi o najkorzystniejszą, najszybszą i tak żeby nie zginąć ;P. Ewentualnie proszę o napisanie buildu na fiddla. ;)

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Samo junglowanie fidlem jest bardzo proste. Nie tracimy prawie hp i możemy dość wcześnie zacząć ganki. Używamy praktycznie 2 skilli, czyli wyssania hp i mrocznego wichru. Bardzo przydaje się blue buff; bo z maną czasem w early będzie problem.

kajo0003_minecraft.png

By CzakaPL

ZBIERAM +

Gość Menesterowy
Opublikowano

Blue -> Wilki -> Lizardy (Po tym ew. gank) -> Golemy -> Red -> Gank mid'a lub bot'a, zależy jaka sytuacja -> Wracamy do jungli i powtarzamy schemat

Build tradycyjny pod AP.

Opublikowano

Fiddle ma bardzo wolną junglę niestety, ale bardzo efektywną - nie ma możliwości zgonu przy ogarnięciu. Używasz wysysania życia na miniony - ot cała filozofia:D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Fiddle jest najlepszym i najszybszym junglerem i najlepszym.. Tutaj prosze jak junglować:

http://leaguecraft.com/uploads/SenSidethink/skins/3899.jpg

To tak.. Jako spells bierzesz Teleport i Smite <w masterkach punkcik do tego by miec wiecej kasy)

Kupujemy książke która dodaje AP , 1 warda oraz za reszte potki (niebieskie) <Pierożki smoka czy jakoś tak>, lecimy na blue buffa przeciwników i czekamy do 0:30 sekundy na 0:30 sekundzie rzucamy warda (chyba ze w przeciwnym teamie jest jungler to odrazu rzucamy w poblizu i uciekamy) lecimy do nas na 2 golemy, Później bilemy red buffa, wilki , teleportujemy do warda ktorego postawilismy i ubijamy ich blue buffa , tepamy do miasta i ukladamy z ksiazki sztylet ten niebieski, lecimy i bijemy caly czas 2 golemy, wiedzmy, wilki jak konczy sie nam blue lub red lecimy po niego i co chwile gankujemy przeciwników na top lane najczesciej..

Teraz podam co budowac:

Amplyfying Tome --> Mana Potion --> Kage's Lucky Pick --> Butki (350) --> Doran's Ring (475) --> Zhonya's Hourglass --> Sorcerer's Shoes --> Rabadon Deathcap --> Banshee's Veil --> Abyssal Scepter --> Rylai's Crystal Scepter

Ja tak buduje jak sie nie spodoba to nie musisz plusowac ale nie misuj bo to moj build jak sie przyda to podziekuj a jak nie to nie pisz nic ..

Summoner Nick: DailyMotion

Region: Eu East&Nordic

Level: Cały czas rośnie

Postać: Irelia, Nidalee

1890551d27afb7d408a302aef2eb94fd.gif?1328103313

<facepalm>

Jak pomogłem Kliknij Lubie To ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...