Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeczytaj, bardzo ważny apel !

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Niedawno z Wiśniowym wprowadziliśmy kilka zmian w regulaminie, między innymi obowiązek stosowania POLSKICH prefiksów we wszystkich sub forach działu Inne gry FPP jak i w tym dziale. Ten punkt regulaminu jest ostatnio nadmiernie łamany, nie tylko przez nowych użytkowników, ale i przez starych wyjadaczy również. Do tej pory nie stawiałem za to warnów, tylko edytowałem temat, upominałem użytkownika i zmieniałem tytuł na poprawny, z tą chwilą się to zmienia. Każdy temat bez prefiksu będzie karany warnem wysokości -5%, bardzo bym prosił o raportowanie takich tematów przez opcję Zgłoś lub poprzez prywatną wiadomość do jednego z moderatorów działu, Wiśniowego lub mnie.

Kolejna sprawa, linki do kanałów YouTube i do filmów mające na celu zwiększenie ilości wyświetleń będą traktowane jako link polecający co wiąże się z banem konta na 3 dni lub w uzasadnionych przypadkach z perm banem. To nie jest zakaz tylko przestroga, film, który pokazuję funkcje cheata, jak go uruchomić, bądź po prostu video poradnik jest jak najbardziej mile widziany, a nawet wskazany. Za poradnik z własnym filmem lub ładnymi screenami będę ściągał procenty ze statusu ostrzeżeń.

Prosiłbym wszystkich użytkowników, stałych jak i "przelotnych" o zapoznanie się z treścią tego tematu, do tej pory wystawiłem tyle tych notatek odnośnie prefiksów w dziale, że na pewno każdy je zdążył zauważyć po kilka razy i zakodować w głowie.

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum wasz moderator Jamajkas.

+ Zabrania się prosić publicznie o cheaty, od tego jest spis, skoro nie ma w spisie znaczy, że nie ma wcale !

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...