Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Klasy .!

Trol.:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up żaden tłumacz nie przetłumaczy dobrze...ile ty lat masz?Można samemu spróbować ze słownikiem i wtedy będzie pro...a jak nie to nie ma co próbować robić takiego "poradnika" z takim tłumaczeniem....

lamziook.png
Opublikowano

Tłumaczenie średnie , wygląd może być ;<

Już widzę co napisze googlus ;D same komplementy xD

No to jak już tak chcecie...

1. Skopiowane z BFH WIki, już 2 temat stamtąd, jakbyście nie zauważyli na stronie napisane jest, że kopiowanie zabronione, łącznie z obrazkami.

This site and it's images contain content owned by, or from a game developed by Digital Illusions and/or Electronic Arts. This site is not endorsed by or affiliated with Electronic Arts, or its licensors. Game content and materials copyright Electronic Arts Inc. and its licensors.Images may not be modified or used for commercial purposes

2. Przetłumaczony plagiat.

3. Jesteś na tyle perfidny, iż skopiowałeś sam kod strony, toteż odnośniki prowadzą nas na wiki.

4. Tłumaczone Google Translatorem, nic nie można zrozumieć. Mogłeś to przynajmniej przeczytać, a nie stawiać takie epickie zdania jak:

Gunner wydaje się być najbardziej popularnym z trzech klas ze względu na jego duże straty

5. Nie widzę sensu istnienia tego tematu + plagiat.

6. Multikonto nic Ci nie da.

Opublikowano

3. Jesteś na tyle perfidny, iż skopiowałeś sam kod strony, toteż odnośniki prowadzą nas na wiki.Kmiocie , czytaj porządnie co napisałem ,na samym dole -__- I tak zaraz perma dostane nie będziesz musiał moich postów czytać ;d

Już wole Perma , niż mam czytać twoje komentarze -_- Księżniczka wszystko robi dobrze ;d Z swojej woli proszę o Perma ;d

Opublikowano

Skoro wg Ciebie, zostawienie odnośników ma służyć "dowiedzeniu się się więcej" to po co istnieje ten temat ? Przecież każdy może sobie wejść na wiki, wklepać tekst w google translatora i przeczytać. Bez sensu. Najlepsze w tym tutorialu jest to, że brakuje tutaj jednej klasy, oraz tylko gunner ma opisane skille.

Po co Ci perm, skoro zaraz utworzysz sobie multi ? Myślisz, że nie wiem ? Mylisz się. Napisałeś na swoim profilu, że odchodzisz z mpc, po czym wróciłeś, zakładając multi. Dodatkowo masz zamiar ubiegać się o stanowisko kid'a, pomyśl przez chwilę, czy plagiaty i spamowanie przyniesie Ci korzyść. Nie, nie robię wszystkiego dobrze, jestem tylko człowiekiem, jednak gdy ktoś zwróci mi uwagę, to staram się zastosować się do tego. Twój stosunek do innych oraz (domyślam się) pasek ostrzeżeń wskazują, że masz głęboko gdzieś to co się do Ciebie pisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...