Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] premka i g1

Potnou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , dzisiaj wypelnilem reklamy i mam premium gold.

Chcę się dowiedzieć czy jak bedzie mi sie konczyla ta premka to moge kupic 5 slot na 30 dni ? Jesli tak to prosze o wytlumaczenie jak to zrobic .

Teraz 2 sprawa .

Wczoraj kupilem :

Famas Gold 30 dni

Mp7a1 Cheetah 30 dni

Flesh Mina 30 dni

Mam zamiar kupić jeszcze po 2 bronie na medicka/enginera i assaulta . I tu wracamy do 1 pytania , kupie jak oczywiscie okaze sie ze moge to zrobic .

Chce sie was zapytac jakie 2 bronie mi polecacie na assaulta i medika/enginera ?

Myślalem o tmp9 lub dual skorpions, a na assaulta drugi famas .

Co o tym myslicie ?

Z gory dzieki

Pozdrawiam

Opublikowano

Zależy czy jest to gold 3 dniowy - 10 -30 ? Bo jak 3 lub 10 . To niestety nie masz takiej możliwości :( W 30 dniowej na końcu jest sposób ;) Ale to nie działa na 3 i 10 . Ale jeżeli masz 30 dniową to proszę : Przed kilkoma minutami jak będzie kończyła ci się premka usuń 5 slot w is i kup 5 slot spowrotem :) Co do drugiego pytania to myślę że Kup sobie famasa polskiego :) A na medyka scorpy ;p Moim zdaniem tmp9 to gówno ;) A jak masz kasę to kup retail famas :)

Chociaż nie jestem pewien czy już go nie ma :)

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Dla assaulta kup albo zwykłego Famasa, albo L85A1 i właśnie raczej tą broń bym kupił na Twoim miejscu.Famasa będziesz używał na małe odległości, a L85A1 na większe, np. na snajperów.

Opublikowano

Dla Assaluta Polecam ci L85A1 Lub jeśli chcesz coś ciężkiego i jak masz 5 slot to m249 mini lub M60 a dla medica polecam Scorpiony Dlaczego ? Ponieważ są bardzo dobre na cqc + jeszcze masz mp7a1 cheeth to dobre uzbrojenie

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dla Assaluta Polecam ci L85A1 Lub jeśli chcesz coś ciężkiego i jak masz 5 slot to m249 mini lub M60 a dla medica polecam Scorpiony Dlaczego ? Ponieważ są bardzo dobre na cqc + jeszcze masz mp7a1 cheeth to dobre uzbrojenie

Weź pod uwagę, że Scorpionsy są przystosowane do campienia, więc lepsze dla enginnera, a dla medyka radziłbym wziąć TMP9.Przyzwoita broń.Rzadko się zdarza, by był ktoś z niej niezadowolony.

Opublikowano

Witam . Nie mam premium . Czy 5 slot odblokuję się mi po zakupach w MarketPlace bron na 5 slot..? Raczej nie... ALe czy warto ryzykować grę z hackiem na 5 slot NoMenu..>? I kupić bronie..?

Opublikowano

@topic

W sprawie wydawania G1, dinarów, wybierania broni następnym razem pisz tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/428029-wydawanie-dinarw-g1-i-wybieranie-itemw/

@UP

Po zakupie w MP 5 slot nie odblokuje się.

Możesz spróbować, nigdy nie wiadomo czy zaliczysz bana ;>

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...