Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki laika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć pisać programy /boty. Ale żeby to zacząć trzeba znać podstawy i teraz moje pytanie gdzie najlepiej i najłatwiej pisać programy c++/ delphi/ autoit/ visual basic? I czy macie jakieś dobre poradniki i ile trzeba się uczyć żeby to ogarniać. Proszę o pomoc ponieważ interesuje mnie bardzo takie rzeczy własnie jak programy itp.

Opublikowano

Najlatwiej pisac uzywajac klawiatury. Nie rozumiem pytania. Wszystko masz na www.4programmers.net Delphi, C++, VB chyba tez, a o AutoIt sa dobre poradniki na forum.

Opublikowano

Człowieku ale chodzi mi oto w czym się najłatwiej pisze jakim programie ty chyba nie rozumiesz polskiego JAKI PROGraM JEST NAJLATWIEJSZY DO OGARNIECIA

Opublikowano

Kazdy wyglada tak samo. Od samego jezyka zalezy czy jest latwy czy trudny, a programy nie maja tu nic do rzeczy. Wylacz caps locka bo nikt nie pomaga krzyczacym dzieciakom.

Opublikowano

Chcemy Ci pomóc, a że masz jakiś problem z odpowiedziami to nie nasza wina. Jeśli chcesz TYLKO programować boty to najłatwiej będzie Ci ogarnąć AutoIT, niestety jest mało poradników do niego, większość w wersji angielskiej. Delphi/Pascal - cóż jeśli koniecznie chcesz.. Mnie osobiście nigdy nie pociągało programowanie w Delphi.

Polecam C++, jednakże jest on dość trudnym językiem jak na początek.

Opublikowano

nie jestem dzieckiem raczej po twoim nicku spostrzegam dziecinność

to popatrz na swój

a Czy w visual basicu oplaca sie coś robić/

też może być, ale jak hacki będą na poziomie klikania myszką/wysyłanie klawisza to rób w autoit

Opublikowano

Malo masz botow do tibi czy metina? Do takich botow nie wystarcza same podstawy. Jak chcesz zrobic cos wiecej niz kalkulator w danym jezyku zwkyle musisz poswiecic troche czasu zeby sie go nauczyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...