Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OMEK zdegradowany

tomek@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omek zdegradowany za korupcje na MPC forum czy mógłby mi ktoś wyjaśnić temat tego zagadnienia o co w tym wszystkim chodzi zbanował go kokosz wpisałem komentarz ale oczywiście nie dostałem odp temat po tym jak kolega poniżej coś spamił został zamknięty jak by ktoś mógłby mi to wyjaśnić będę wdzięczny

Opublikowano

Ale dlaczego tak uważasz moim zdaniem jak taką dużą range degradują to powinny być dowody tak dla lepszego stosunku forum a jej uczestników któży twożą te forum

Opublikowano

Ale dlaczego tak uważasz moim zdaniem jak taką dużą range degradują to powinny być dowody tak dla lepszego stosunku forum a jej uczestników któży twożą te forum

Na pewno tworzysz te forum z taką ortografią.

z czasem adminiastracja rozpisze sie troszke wiecej o tym..

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

@UP

Bez przesady, sprzedawanie takich rzeczy to całkiem inna sprawa niż ACTA. Nie mówiąc o tym, że takie coś jest głupie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To dlaczego mój temat w dziale CA został zamknięty a ten dział to perełka OMKA tam się wybił i tam był moim zdaniem jednym z najlepszych moderatorów( a może kiedyś czytałeś folwark zwiżency jak nie to przeczytaj )

Opublikowano

@UP

Po co tam spamujesz? Ja go zamknąłem, bo nie ma to nic wspólnego z grą, więc sorry. Wystarczy, że w pogaduszkach napisałeś -.-.

@DOWN

Skończ waść, wstydu oszczędź...

Napisałeś w pogaduszkach, więc po co jeszcze tam?

Doskonale wiem kim był Omek...

Opublikowano

No proszę nowa twarz która niema pojęcia o CA lol i kto to jest OMEK 500 postów w CA a reszta na bank w metinie daje do myślenia lol AI NACHUJ TO ZAMYKAŁEŚ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...