Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoneCraft [Dedyk-30 slotowy] RPG,RP,Surv

Stairs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

96373638508127716892.png

Typ serwera: RPG,RP,Survival

IP:s5.mineserv.eu:25576

Pluginy:

FoundDiamonds,xAuth,iChat,WorldEdit,AntiCreeper,WorldGuard,AutoMessage,MagicCarpet,CommandBook,Factions,Register,mcMMO

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

Administracja serwera:

[Wlaściciel]RastaBooS

Posiadamy forum (szczegóły w grze...)

TS (szczegóły w grze)

Koszt VIP'a:

10 zł przelew zwykły

11 (z groszami) sms

45076936218563527493.png

PS. Podoba Ci się serwer? Kliknij Like ; )

Pytania problemy kierować na nr GG:8260926

Opublikowano

NIe warto wbijać , straszne lagi , zla administracja itp .

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Chyba zkimś mnie pomyliłeś . A lagi są i to duzeeeeee .

POzatym nie padłem ani razu .

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nie polecam, admin Rasta nie ogar, dostalem bana za rozwalenie farmy jego gildi, ponieważ byłem w ich gildi, robiłem chleb. Ktos z nich rozwalil mi farme więc zemsta! I dostałem bana. Ludzie moga uzywać xraya- dodam że pozwala używać x-raya swojej gildi. Pozdro.

blackcatsignaturebyekha.jpg

Witam was, + nie pogardzę :)

beznazwy14.jpg

Opublikowano

Ja w sprawie whitelisty grałem wcześniej i miałem gildie mój nick: skip99

Fajny serw dlatego żadna whitelista nie stanie mi na drodze :)

Opublikowano

Po pierwsze, server najgorszy na jakim grałem wielki " Admin " RastaBoss - głupi nick.

Nie ogarnia server'a, lagi, ciągle wyłączany bez infromacji. Budowałem z kumplem bazę około 2 dni etc. I co, nic cofnoł mapkę, ponieważ wielki " Admin " musiał zakupić sobie slotów na człekowy serv. Nie polecam " Admin ", to 10 letnie dziecko, które nie potrafii ogarniać serverów.

Polecam Ci wrócić na singl'a, albo grać na innych serverach MP - innych ludzi...

Gry, łączą nie dzielą.

76561198026173698.png

Opublikowano

Tym kumplem damianx jestem ja i jestem po prostu wściekły tyle kombinowanie z red stonem pistonami i tym wszystkim cholerstwem piękny dom diamenty piękny system jaskiń opuszczone kopalnie. Prawie wszystko odkryliśmy wykopaliśmy tyle roboty..... rach ciach i wszystko zniszczone. Byłem przywiązany do tego serwa ale ciągłe lagi wyłączanie serwa bez żadnego ostrzeżenia i wyjaśnienia "Admin" jest dokładnie taki jak opisał go damianx 10 latkiem który nie umie prowadzić serwa.Mam nadzieje że czytając komentarze naszej 3 czyli damianx zybcio i ja (my to wszytsko robiliśmy sami) jak najbardziej zniechęciliśmy was do gry na tym serwie. Jak najbardziej polecam wszystkie serwery oprócz tego które prowadzi "RastaBoss"-żałosny nick. Pozdrawiam.

Opublikowano

Temat z czwartego stycznia, pisz w nim

http://www.mpcforum.pl/topic/521744-stonecraft-dedyk-20-slotowy-fb-zapraszam-no-wl/page__hl__stonecraft__fromsearch__1

Double, close

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@up

Co ty wyprawiasz. Ten jest na 1.1 , a tamten 1.0 ...

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...