Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy - Allegro

Kemis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem kupić na allegro złoto do gry gladiatus, lecz nie mam 18 lat, w Czerwcu kończe 17. Zapytałem jednego użytkownika czy nie chciałby 2 doładowań po 5 zł, ten się zgodził i powiedział że przeleje mi pieniądze. Lecz okazał się oszustem i nie dał kasy. Brat ma konto na allegro i chciałbym napisać mu komentarze że jest złodziejem, wie ktoś może gdzie to napisać ?

Opublikowano

Nie masz takiej możliwości, ponieważ tym kontem nie kliknąłeś " kup teraz " , chyba że pocałuj go w kapę i kliknij Kup teraz i wystaw komentarz , ale nie będziesz mu płacił...

* ale nwm czy to jest zgodne z regulaminem

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie masz takiej możliwości, ponieważ tym kontem nie kliknąłeś " kup teraz " , chyba że pocałuj go w kapę i kliknij Kup teraz i wystaw komentarz , ale nie będziesz mu płacił...

* ale nwm czy to jest zgodne z regulaminem

Zgodne, kto Ci udowodni że pisałeś z nim przed kup teraz? Ja bym tak zrobił ponieważ za takie śmieszne sumy nic więcej nie da się zrobić a przynajmniej popsujesz mu reputacje i będzie miał mniej klientów :) Oczywiście przed tym możesz go zaszantażować kasa albo negatyw ale wątpię że coś z tego wyjdzie ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...