Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy na moim kompie pójdzie Battlefield 3?

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Napisałem w dziale Battlefield 3 ale nikt mi nie chce odpisać. Tak więc, czy na moim komputerze pójdzie Battlefield 3?

• Procesor - AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+
  • Karta graficzna - GEFORCE NVIDIA 8800 GT 512 MB DDR3 2xDVI
  • System operacyjny - Windows 7
  • Ilość ram - 4 GB
  • Zasilacz. - Nie Wiem :P

Czy pójdzie na LOW?

Opublikowano

Jak już mówiłem, napisałem tam post, ale nikt nie chce mi na niego odpowiedzieć ... -,- W temacie siedzi ok. 50 osób, więc nie możliwe, żeby nie widzieli mojego posta :P

Opublikowano

Ludzie ....... jakie wy głupie pytania zadajecie ..... No pewnie że Ci pójdzie .... rozumiem pytać o to gdy się ma słabsze pc'ty po 5-7 lat co mają, twój ma max 2 ...

Opublikowano

Mój PC ma 5 lat... Dostałem go na komunie, a jestem w 1 GIM. Mój dziadek ma dużo sałaty i mi kupił kompa najlepszego w tamtym czasie. (Za ok. 2,5-3 tyś).

Spokojnie... Chciałem tylko mieć pewność, że na darmo nie wydam 150 zł na Battlefield'a 3.

Opublikowano

Mój dziadek ma dużo sałaty i mi kupił kompa najlepszego w tamtym czasie. (Za ok. 2,5-3 tyś).

Ja mam duzo salaty w okresie wiosennym. Ale kroliki wchodza mi na dzialke i ja zjadaja :/ Ile kg salaty na dobrego kompa potrzeba?

@TOP

Zawsze mozesz jeszcze sprawdzic na tej stronce:

http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx

Ale to jest szit i nie daje pewnosci.

Lepiej pobrac i sprawdzic a potem kupic :D

Opublikowano

Witaj. Mam podobnego kompa i mi ledwo idzie. Tylko, że z kartą 512mb szanse są znikome, ale masz za to dobrą pamięć operacyjną.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Spokojnie... Chciałem tylko mieć pewność, że na darmo nie wydam 150 zł na Battlefield'a 3.

Pozdro jak Ty chcesz dać 150 zł :D

11hbhnt.png

Opublikowano

Przeinstaluje windowsa i zainstaluje tylko BF3. (No i oczywiście Skypa, Anty-Wira i GG). Może tak bardzo nie będzie cięło. Zainwestuje trochę i kupie sobię lepszego Chipset'a i nowy procek 4-rdzeniowy. Mam nadzieję, że aż tak bardzo to nie będzie cięło.

@EDIT

Mam jeszcze jedno pyt. Która grafika lepsza? (Na BF3) .NOWA Point of View Geforce GT 520 2GB DDR3 czy GEFORCE NVIDIA 8800 GT 512 MB DDR3 2xDVI (Ta która jest w pierwszym poście tego tematu.

Opublikowano

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

http://www.nvidia.pl/html/gpuanalyzer/index.php?game=battlefield-3

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...