Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

mam pytanie jak boce to czesto moj nuker pada 57lvl a mam ustawione zeby potkow uzywał jak spadnie po 70% .. wiec ocb ?... mam 2k HP i 7k MP dodawać troche teraz w hp czy co ? ... -.-

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Na jakich mobach expisz? Jaki jest twój build.

Padasz zapewne dlatego że mobki dużo Ci walą.

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano

Zalezy w czym chodzisz jesli w armorku to doddaj go min +3 dobre acccesory i nie powinien padacna peon warriorach ale daj go w miejsce gdzie niema bardzo duzo mobow

Und3rsoldier.png

Admin Cienia
Opublikowano
Ustaw na penisy, na pewno nie bedzie padal :D

Chyba sobie z niego jaja robicie. :)

@Temat

Idź na moby 3/4lvl niżej i git majonez, nie wiem po co się kisisz z tymi na swój lvl.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

to ja (Masturbinho) pisze z konta kolegi ... czyli w czym doradzacie chodzic? grament czy armor czy jeszcze jakies inne gowno -.- mam dobry build ;) więc mozecie doradzic jeszcze z jakich skilli/nukow expic :> i bedzie git :D

ps. jak ktos mi good napisze moge dać tej osobie *5

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

Ja mam nukera najlepiej Full armor albo mieszane armor-prot bulid masz dobry wysarczy z glowa skilli uzywac. Najlepiej Nuk light potem nuk cold jak co dodaj ten slabszy nuk z lighta i pozamiatane ^^

@Edit dlatego pisalem ze moze dac Full armor lub mieszac w przypadku mieszanego masz tylko czesc bonusow ja mam polowe bonosow w nukerze bo mam polowe prota.

Und3rsoldier.png

Opublikowano

do expienia mam tak nuk z light nuk z cold+slabszy nuk z light i tak w kółko

do tego oczywiscie full buffy z light cold ;) więc chyba bd uzywać armora :) chyba ze ktos ma inne zdanie :>

dla ciebie juz pojdzie *5 jak ktoś chce pomoc proszę pisac ;D

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Admin Cienia
Opublikowano

Pff set armor? Ubierz się w seta protectora, dostajesz bonusowe 10% biegania i 10%mniejsze zużycie many, w armorze nie masz nic, chyba że mana 20% ale nie dam głowy, ze skilli używaj, nuk z Cold jako pierwszy ponieważ walisz nim na dużą odległość i masz więcej czasu na wykonanie kolejnego skilla, więc jako drugi daj skill z light, potem daj najlepszego shouta, potem możesz jeszcze jednego nuka z colda lub lighta.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Armor to najwieksze gówno w CH. Ubierz protka lub zostań w gamencie i exp na magicznych mobach.

Sonary-planary obecnie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja mam nukera bicheon/cold/light i chodzę w Procie. Jak chcesz to expij na Penonach ale jako pierwsze skile daj 2 nuki z lighta, po czym ustaw podcinke bo to nie raz może dupa uratować legitowi jak i botowi :P

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...