Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Build dla kennena AD

Giza501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze nie graj kennenem pod ad ...nie chce cie obrazić, ale nie bądź debil i graj nim pod ap bo kennen jest tylko do tego :).

Opublikowano

możesz sobie potrollować ale potem nie wkurw*aj się jak będzie garen pod ap z tobą na rankedzie.

doran blade , berserki, frozen mallet , zeal , ininity , phantom a potem zobaczysz jaka jest sytuacja.

Opublikowano

Kennen budowany pod AD to jedno wielkie g**no.

Sam gram małym ninją i dobrze sobie radzę.

Jednak buduję go pod AP - najlepsze rozwiązanie.

Może i w buildzie pod atak fizyczny wiewiórka ma dobre stune'y, ale skille to zero.

Jak widzę jakiegoś Kennena pod AD to wiem, że będę Go miażdżył.

Jeżeli masz w late game ponad 400/500 AP to dobrze.. Zobaczysz wtedy co będziesz robił.

Shuriken (Q) plus W i damage ze snów.

Oczywiście jest jeszcze kuleczka spod E i ulti = miazga.

Kennen jest TYLKO I WYŁĄCZNIE AP.

W trolling game, można sobie popróbować, lecz nie lubię takiego typu rozwiązań. (Zapraszam na boty)

Opublikowano

Graves go i tak zje, to samo vayne, kogmaw, ezreal i kayle.

Nie ma się czym podniecać.

hahahaha cos ci sie chyba pomieszalo kogmaw, kayle, ezrael, vayne? na solo praktycznie nikt nie ma szans z kenenem

Opublikowano

wyczuwam tardy w tym temacie.

jeśli twoim supportem nie jest taric albo ali to sobie odpuść.

ostatnio sprawdziłem z ciekawości i z dominowałem linie.

build który zapodał mi opal :

2-3 dorany > berserki > phantom> ie

jeśli ci sie przyda to daj mu te like.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

hahahaha cos ci sie chyba pomieszalo kogmaw, kayle, ezrael, vayne? na solo praktycznie nikt nie ma szans z kenenem

Kogmaw zje go swoim zasięgiem, kayle go zniszczy burstem i w late dmg'em, ezreal skillami, zaś vayne w late go przygwoździ do gruntu i tyle z kennena ad.

Opublikowano

ad kennen ładnie carruje nie pierdolcie, na 2k elo jest teraz częstym zjawiskiem, widać po streamach, gravesa wykoksi, ezia też, poprostu ope stun jak ma się attack speed >.<

167161466687770313241.png

Opublikowano

Co za trolle lolololo Kennen AD to zajebista opcja ze względu na dużą ilość cc... Dominuje bota / solo topa :) Nie potraficie nie piszcie proszę i nie flamujcie AD Kennena never! Proponuję najpierw nim pyknąć, a potem pisać :>

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ostatnio gralem z kolega, ja support on kennen ad i wygralismy na bocie :)

Kennen AD jest bardzo dobry ze wzgledu na te stuny a podobny jest do eza AD wiec...

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Kennen AD jest jedną z lepszych postaci... Trolle same, które nie wiedzą nic o LoLu, a się modrzą... Najpierw nim zagrajcie!

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Kogmaw zje go swoim zasięgiem, kayle go zniszczy burstem i w late dmg'em, ezreal skillami, zaś vayne w late go przygwoździ do gruntu i tyle z kennena ad.

Zapominasz, że kennen też ma 2x stuny, w tym 1 AoE... W dodatku ma skill do ucieczki, więc o czym my tu mówimy.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Kennen pod AD? Pfshshshhs

Kennen jest postacią pod AP i jeśli pójdziesz pod AD to niewiele Ci to da.

Żal mi takich dzieci... Najpierw zagraj i potem się wypowiadasz. Jeśli masz suppa na bot lane to rozkurwiasz system...

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Kennen pod ad kara i to nieźle.

Wystarczy mu support który podbija lub heala i dominuje bota.

Według mnie opłaca się nim grać.

Ten 1 mój post był bezpodstawny bo jeszcze wtedy nim nie grałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...