Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][No Premium][24/7][FB][1/2Surv]

kamilm150

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer. Miła atmosfera!

Kilka informacji:

- Pluginy: LWC, Citizens, Falsebook, Essentials, IConomy, Chestshop, Jobs, Region market i wiele innych

- Whitelista: OFF

- Potwory: ON

- Zwierzęta: ON

- Nether: ON

- Premium: OFF

- Wersja: 1.1.0

- Sloty: 30

Zapraszam wszystkich graczy do wspólnej gry! Wyrozumiali admini i wyszkolona kadra sprawią, że gra na serwerze stanie się wyjątkowa! Przekonaj się sam! Zapraszam!

IP SERWERA: kanciastemiasto.pl

Status:

7513_1.png

Opublikowano

Miałem okazję pograć na tym serwerze przez około 2 dni, po czym zrezygnowałem. Zacznijmy od najważniejszej strony reprezentującej projekt - ekipy administracyjnej. Osoby opiekujące się serwerem, a raczej jedna osoba, nie posiada najmniejszego doświadczenia związanego z prowadzeniem większej organizacji. Wchodząc tam należy liczyć się z brakiem reakcji na pseudo-graczy zachowujących się wręcz w debilny sposób i przede wszystkim noobiarnią, która panuje tam prawie cały czas. Reklama kiepska, nie ma nawet odnośnika do platformy komunikacyjnej projektu, jeżeli takowa istnieje, bo obiło mi się o uszy, że jest postawiona na jakimś tandetnym serwerze. W ogóle nie pokazaliście mapy ani nie opisaliście swoich zalet, poza marnym chwytem "wyrozumiała administracja", co w dzisiejszych czasach jest dziecinne. Jeżeli ktoś chce grać tam na serio, to życzę powodzenia, bowiem ten prototyp projektu może paść z dnia na dzień przez poziom rozgrywki, jaki preferuje społeczność. Zdecydowanie odradzam. Serwer dobry do poodwalania, serdecznie zapraszam jeżeli ktoś chce się nieźle pobawić z administratorem, który nie potrafi podjąć jednoznaczniej decyzji. Tyle ode mnie.

z poważaniem,

Kurviątko.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Czytając tą bezsensowną wypowiedź, która została skopiowana chyba z jakiegoś innego forum, bo podejrzewam, że takie dzieci jak ty nie potrafią jeszcze pisać i to, że zrezygnowałeś z gry na tym serwerze to tylko i wyłącznie twoje postanowienie, bo jeszcze nie spotkałem się z takim tępym graczem jak ty. Spamujesz na chacie i się dziwisz że daję ci mute lub wtrącam do więzienia. Serwer jest jak najbardziej ogranięty i nie widziałem jeszcze serwera tak dobrze prosperującego jak mój. To, że czasem zdarza się jakieś potknięcie i czasem nie widzę czegoś, co normalnie powinno być błyskawicznie zauważone i zlikwidowane to nie znaczy, że serwer jest do kitu. Serwer jest postawiony na bardzo dobrym hostingu, a jeżeli słyszałeś co innego to chcę ci powiedzieć, że mam spore wątpliwości jeżeli chodzi o percepcję tego co się do ciebie mówi - a raczej pisze na serwerze. Prawdziwej reklamy chyba nie widziałeś (tej pierwszej) jeżeli twierdzisz, ze jest kiepska. Nie da się być inter intelektualistą - przynajmniej ja taki nie jestem. Potrafię dobrze konfigurować serwery ale nie mogę być chyba dobrym we wszystkim nie? Jeżeli chodzi ci o "noobiarnie" to wydaje mi się, że ludzie tacy jak ty, którzy pochodzą z warstwy społecznej zwanej: "frajerzy, którym się w życiu nudzi i nie mogą znaleźć sobie zajęcia" z skrócie: "Forever alone" są skazani z góry na niepowodzenie i tylko srają na forach jacy to oni nie są.

Bez poważania:

Cobi

Opublikowano

Napisałeś stęk bzdur oddzielony przecinkami, którego nie da się rozczytać, no ale cóż - nie mój problem, a jak już zaczynasz przyczepiać się do mojej pisownii, to zwróć uwagę na swoje błędy stylistyczne. Nie rzucam w Ciebie mięsem, tylko wystawiłem obiektywną krytykę na temat tego groteskowego projektu nie posiadającego przyszłości i ani ułamka ambicji ze strony ekipy administracyjnej. Nie rób sobie żartów, bo doskonale każdy zdaje sobie sprawę jaka atmosfera panuje na serwerze i nikt nie jest ślepy, żeby nie zauważyć non-stop lecących wulgarnych wypowiedzi na czacie, które zazwyczaj mają na celu obrazę przeciwnego gracza. Potyczki się zdarzają, ale nie tak często. Co do hostingu - mylisz pojęcia, chłopcze. Jeżeli nie potrafisz wywnioskować, czym jest platforma komunikacyjna, a potocznie mówiąc forum, to nie wdawaj się ze mną w dyskusję, bo robisz z siebie publicznego debila piszącego nie dosyć, że od rzeczy to i bezsensu. Chamskie sytuacje na serwerze zauważasz praktycznie cały czas, gracze witają Cię wiązanką wulgaryzmów skierowaną w Twoją stronę i nic sobie z tego nie robisz. W każdym razie - nie mój problem, nikomu nie rozkazuję być inter-intelektualistą, aczkolwiek podchodząc do czegoś poważnie powinieneś spostrzec, że Twoja organizacja jest mało skuteczna i kiepska w porównaniu do innych górujących na scenie projektów z serii Minecraft Survival. Nie obchodzą mnie Twe umiejętności związane z konfigurowaniem serwerów, oceniam wewnętrznie reprezentowany przez Was poziom rozgrywki, który jest wyjątkowo niski jak na możliwości takiego idealisty.

Urządzasz sobie kpiny wyjeżdżając z takim gównem na tym forum, tylko i wyłącznie się ośmieszasz, bo nie potrafisz rzucić odpowiednimi argumentami wyjaśniającymi aktualne sytuacje, które mają miejsce 24/7 na serwerze. Spotykałem kiepskie serwery, ale nie z tak zaniżonym poziomem zarządzania ustalonego przez właściciela projektu. Wyjdź i nie wracaj więcej z takim szajsem, bo powyższą wypowiedzią samego siebie dobiłeś, polonisto.

z wyrazami szacunku i współczucia,

Karvioo.

DBY2M.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że po twojej wypowiedzi ciężko mi się będzie otrząsnąć - strasznie mnie dotknęła, a więc mówię tobie do widzenia i lepiej wracaj do swojej neverlandii z której przybyłeś. Szkoda tylko że.. to ja cię wywaliłem z serwera a nie ty mnie bo ja w przeciwieństwie do ciebie mam trochę większe ambicje, ale ty też możesz je zdobyć jak trochę popracujesz nad swoją osobowością i sposobem wysławiania się. Nie mam nawet kiedy odpisywać na takie teksty bo szkoda mi po prostu czasu na ludzi takich jak ty. A więc żegnam i mam nadzieje, że więcej nie będę musiał odpisywać na twoje odpowiedzi.

Opublikowano

Po pierwsze. Kanonem honorowanej przez Ciebie dyskusji jest kultura. Wyznacznikiem kultury wypowiedzi w Internecie jest zwracanie uwagi na zwroty grzecznościowe. Nie wymagam tego od Ciebie, ale skoro już odwołujesz się do jakiejkolwiek kultury, mnie wypada Ciebie kindersztuby nauczyć. "Ciebie", a nie "ciebie", "Cię", a nie "cię", "Ty", a nie "ty", "Tobie", a nie "tobie". No, chyba, że celowo to robisz. Po drugie. Nie schodź z wątku, który jest tutaj poruszany. Wygłaszasz tutaj swoją mękę, którą do mnie czujesz, zamiast stosownie wypowiedzieć się na temat Twojego serwera i burdelu, który można tam zawsze spotkać. Jeżeli jednak wolisz hejt - zapraszam na PM, bo się jeszcze skaleczysz na tle innych osób. Chociaż uprzedzam, że rzadko wdaję się w dyskusję z niższością społeczną.

DBY2M.png

Opublikowano

Chociaż uprzedzam, że rzadko wdaję się w dyskusję z niższością społeczną.

Też tak mam więc nie zamierzam z tobą rozmawiać.

"Ciebie", a nie "ciebie", "Cię", a nie "cię", "Ty", a nie "ty", "Tobie", a nie "tobie". No, chyba, że celowo to robisz.

Tak - robię to specjalnie.

Dobra koleś mój czas przeznaczony dla Ciebie się skończył. Jest taka przykra prawda: Twoje miejsce uzupełni jakiś inny gracz, który będzie zadowolony z serwera, a ty jesteś tylko pionkiem który już miał swoje 5min i wykorzystał je w zły sposób.

[PS] Aha - zapomniałem ci powiedzieć, że dzięki twojej rozmowie, na serwerze pojawiło się około 50 nowych osób. Chciałeś mi zaszkodzić no ale cóż... wyszło inaczej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...