Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyłączyć patchowanie w grze

NEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Otóż od paru dni gram sobie na cataclysm na prywatnym serwie Freakz. Kiedyś patchowalem przez launchera wowa i przez przypadek zpachowalo mi aż do 4.3... a na serwie jest 4.0.6 ale podobno to nie ma znaczenia bo serw ma wlasnego launchera którego się ściagą...

Wszystko ładnie zalogowałem sie do gry. ale coś wolno wszystko szło. I chodzi o to że w tle cały czas sie mi pobiera coś, pisze że 'Game data downladed' ... Jak to wyłączyć?

Czasem nawet jak np. użyje teleporta do dalaran pierwszy raz w cata to sie strasznie wolno ładuje pasek a pod nim jest taki mniejszy co tez sie ładuje to chyba oznacza że sie coś ściąga czy coś. Ogolnie jak już załadowało to brak textur i wgl. dopiero tak po 30s wszystko sie pokazuje, masakra. Co robić? <_<

Opublikowano

Nie o to chodzi. Żeby grać na privie trzeba pobrać z strony serva pliczek przez który będzie sie odpalało wowa, nazywany launcherem. Bez niego to ani rusz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...