Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Survival][No-Premium][1.1]HardCraft - wita ponownie

Pelikano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hardcraft.gif

Witam was na naszym serwerze minecraft SURVIAL - jest to reaktywacja naszego starego serwera z niewielką ilością zmian

Serwer posiada 20 slotów (jeżeli będzie duże zainteresowanie postaramy się dokupić więcej !).

Oczywiście serwer stoi na dedyku 24/7 bez lagów!

Na serwerze ma panować klimat, admin nikomu nie daje itemków, nie zmieniamy pory dnia/nocy...

Mamy szerokie plany na przyszłość serwera, których jeszcze nie zdradzamy - ale z pewnością upiększy to wspaniały świat Minecrafta...

Twórzcie gildię i podbijcie serwer!

ZAPRASZAMY

Dane serwera

Typ serwera: Survival mode

Adres IP: s5.mineserv.eu:25580

Sloty: 20

Whitelista: OFF

Stan serwera: serwer stoi na dedyku 24/7, jak narazie nie mieliśmy lagów - mamy nadzieję, że to się nie zmieni.

Nether/zwierzęta/potwory: Włączone

Pluginy:

- Permissions

- PermissionsPlus

- AuthMe

- HeroChat

- NoCheat

- WorldEdit

- AutoSave

- WorldGuard

- AutoMessage

- ColoredSigns

- CommandBook

- Factions

- LWC

Team:

HeadAdmin: wycior0wn6

Admin: Admo o, Skubiak, KKnD

Nasz WebMaster: LoYuu

Kanał TS3, forum i wszystko podane na serwerze!

Opublikowano

pelikano byłem na serwerze i bardzo fajny ale jedno ale jak drugi raz wchodzilem wpisałem znowy to samo hasło i pisze ze zle hasło powiesz mi o co chodzi i czemu sie tak dzieje jesli dobre wpisuje hasło

Opublikowano

pelikano byłem na serwerze i bardzo fajny ale jedno ale jak drugi raz wchodzilem wpisałem znowy to samo hasło i pisze ze zle hasło powiesz mi o co chodzi i czemu sie tak dzieje jesli dobre wpisuje hasło

Musiałeś zrobił literówke... możemy usunąć Twój nick z bazy danych abyś ponownie sie mógł zarejestrowac. :)

Opublikowano

Jak to jest survival, to czemu jest LWC i cub, to teraz nie jest survival tylko surv+fb. Albo zmienicie z surv na surv+fb lub usuwacie pluginy na zabezpieczenia. Bo survival to przetrwanie, a nie zabezpieczanie sb skrzynek i terenu.

Edit. (dla moderatorów i innych)

Nie bawię się w moda, bo pewnie dostałbym za to warna jak ostatnio, że zwróciłem uwagę na reklamę serwera.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Jak to jest survival, to czemu jest LWC i cub, to teraz nie jest survival tylko surv+fb. Albo zmienicie z surv na surv+fb lub usuwacie pluginy na zabezpieczenia. Bo survival to przetrwanie, a nie zabezpieczanie sb skrzynek i terenu.

Edit. (dla moderatorów i innych)

Nie bawię się w moda, bo pewnie dostałbym za to warna jak ostatnio, że zwróciłem uwagę na reklamę serwera.

Mamy zamiar zrobic kilka zmian jezeli wrocimy z ferii, ale nie takie zupelne...

poza tym pluginy LWC itp. sa dostepne tylko dla VIPow, bo jakies korzysci musza miec - w koncu inaczeje by nikt nie kupowal i nie byloby serwa.... pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...