Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.1[Surv+Fb] Need2Surf

Sarenkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zupełnie nie polecam, najgorszy server na jakim miałem nie przyjemność grać. Administracja jest chamska, ślepa. W ogóle nie umieją zarządzać serverem, najpierw dostałem cube, ale nie mogłem stawiać bo zapomniał o czymś, dom usunięty bo nie wiedzą, że deski to styl wsi, tak jak pisało w regulaminie. A na końcu napisałem im, żeby poszli do okulisty, bo ze ślepotą daleko nie zajdą i bana dostałem.

Rada ode mnie: Jeśli masz wybierać: Grać na tym servie, albo na singiel player wybierz singiel player, lepiej się ubawisz niż na tym gównie (sorka za wyrażenie, ale inaczej tego nazwać się nie da)

Opublikowano

Zupełnie nie polecam, najgorszy server na jakim miałem nie przyjemność grać. Administracja jest chamska, ślepa. W ogóle nie umieją zarządzać serverem, najpierw dostałem cube, ale nie mogłem stawiać bo zapomniał o czymś, dom usunięty bo nie wiedzą, że deski to styl wsi, tak jak pisało w regulaminie. A na końcu napisałem im, żeby poszli do okulisty, bo ze ślepotą daleko nie zajdą i bana dostałem.

Rada ode mnie: Jeśli masz wybierać: Grać na tym servie, albo na singiel player wybierz singiel player, lepiej się ubawisz niż na tym gównie (sorka za wyrażenie, ale inaczej tego nazwać się nie da)

twoim zdaniem kwadrat z deski

twoim zdaniem kwadrat zrobiony z desek to styl wsi ? ogarnij sie chlopie i to ty lepiej idz do okulisty popatrz sie jak ludzie roobia domki i rob a ich podobne...

Opublikowano

A gdzie w minecraf'cie widzisz okrągłe deski??? to co, zamiast z desek, to z cegieł mam budować??? i jeszcze jedno, nikt nie miałdomu wtedy ślepoto bez oczu jako jedyny go miałem, a deski jak najbardziej styl wsi!!! inie pitol mi tu, że ja jestem ślepy bo wiem jaki jest styl wsi 6'cio latku nie dorobiony!!!

Przepraszam za obrazę, ale nie mogłem tego nazwać nie używając elementów bez obrazowych, myślę, że tylko warnem się skończy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...