Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Preview] LenartSys CAEU Long Rnge PickUp Mod

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie tylko G36E

;) ale nie widzę potrzeby podnoszenia każdej broni ;D pewnie byłby chaos i crach ;D

ale można zrobić na ulubioną broń, i gdy tylko pojawi się na ziemi, możemy ją podnieść jakbyśmy przy niej stali.

Specjalista
Opublikowano

takie opcje widziałem kiedyś tylko w hackach :D

nice, tym bardziej że można ustawić tylko 1 broń (jak na hacku się to robi to jest haos)

a można np 2 lub 3 bronie?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

możesz na każdą broń ;) tak samo jak możesz mieć kilka modów (filmik - chams, TommyGun, Longrange ) :D

ale jak dam na więcej broni to nie wiesz ile podnosisz, i robi się chaos jak wcześniej wspomniałeś.

teraz próbuje zrobić takie coś na HiSec'i oraz te skrzynki z Rec Rules ;)

Opublikowano

O kurde pierwszy raz widzę takiego moda, swoją drogą będziesz wstawiał te mody na zagraniczne fora ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Hehe, ale to fajne.. Podoba mi się, prawdę mówiac to sie po raz pierwszy z czymś takim spotykam

Ładnie to wykonałeś, szkoda, że na kazdym filmiku masz te modyfikowane teksturki ;/

Ale i tak kawał dobrej roboty :) Like !

Opublikowano

O kurde pierwszy raz widzę takiego moda, swoją drogą będziesz wstawiał te mody na zagraniczne fora ?

na razie robię to dla siebie. dla własnej satysfakcji. i prędzej wstawię coś na YT niż na jakiekolwiek fora.

@up.

po prostu mam tak zrobiony set... nie wiem jak Ty ale ja wszytko widzę doskonale ;)

Opublikowano

wiem że to podnosi Ci "ego" ale jak nie chcesz tak chodzić po forach to zrobić np swoją stronkę i tam to publikować ? Samo by się nakręcało bo by inni wstawiali za Ciebie na fora :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

wiem że to podnosi Ci "ego" ale jak nie chcesz tak chodzić po forach to zrobić np swoją stronkę i tam to publikować ? Samo by się nakręcało bo by inni wstawiali za Ciebie na fora :D

miałem swoją stronkę, i jakoś nie pykło ;) zresztą.... na razie gówno umiem ;) może kiedyś zrobię reaktywację ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...