Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] T4 i nowe trasy?

raiden1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj podczas grania ktos zaczal mowic o autach kat. Tier 4 i wyczytalem ze wkrotce maja sie pojawic owe. Wiecie cos na ten temat czy to tylko jakaś plotka ??

Opublikowano

Nikt nic chyba nie wie narazie ja wiem tyle że T3 Powinno nam wystarczyć , ale w lutym mają dodać jakieś nowe trasy.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Tez słyszałem tą plotkę. Ma wejść podobno bugatti veyron, ale ja w to niewierze. Niema t4, co najwyzej to t3. To kłamstwo, bo bugatti nie wstawią.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja słyszałem że do tej Tier4 przeniosą CCXa i Lambo Murcielago. Nie wiem czy to tylko plotki czy prawda. I słyszałem także o wprowadzeniu mapki z Undercovera ;]

xbemoolx.gif
Opublikowano

Nie ma co wierzyć w to co mówią na czacie czy gdzie indziej.Ktoś puści plotkę i od razu zaczyna się gdybanie czy prawda to czy nie.Gdy by mieli wprowadzić T4 czy nowe trasy to poinformowali by o tym w AscMarc'u.

Do tego nie ma na razie sensu wprowadzania T4 bo auta z T3 w zupełności wystarczają.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

A co do mapy to wejdzie na pewno. To będzie mapa z undercovera. Jak sie jedzie na most na dole mapy<tam gdzie startuje wielki wyścig> pisze na znakach, ze tam jest tri city. Wejdzie prędzej czy późnie ta mapa.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mogli byc dac na przykład takie: (Tylko ciekawe czy bedzie ich stac na licencje tych aut)

Porsche Carrera GT

Ferrari 458

Lamborghini Aventador

Mercedes SLS AMG

P.S A tak w ogóle może ktos napisze na EA zeby lepsze dzwieki samochod dali takie jak w NFS Hot Pursuit

Opublikowano

Przecież informowali,że t4 wprowadzą na wiosne.

Gdzie informowali? Czy jest gdzieś jakiś oficjalny wpis dotyczący wprowadzenia T4, nowych mapek, czy aut? Na razie to wszystko to ploty, ale w każdej plocie jest trochę prawdy więc zobaczymy :)

Opublikowano

Ja jakoś niesłyszałem. A tak w ogóle w rzadnej części nfs nie było t4, to jak w tej ma być?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dokładnie to co napisałem po wyżej to było w Ask Marc te filmiki z odcinkami zawsze znajdziecie na yt i te odcinki są oficjalne,więc tam żadnej plotki nie ma i nie będzie.Poza tym nie ma co się tak na palać na T4 bo zapowiedzieli,że te auta będą jeździć 420km/h,a dwa jak wejdzie t4 to automatycznie zapowiadają nowe części tak,aby inne tiery samochodów mieli szanse z samochodami t4 także moje podsumowanie teraz co kupujecie i maxujecie w złote karty to niedługo te częsci będą służyć tylko i wyłącznie do podcierki.

Ja jakoś niesłyszałem. A tak w ogóle w rzadnej części nfs nie było t4, to jak w tej ma być?

A w nfs the run to jakie tam klasy mamy ? tam są jeszcze większe niż t4.^^

Opublikowano

@Up

The run to nie World.

T4 nie wejdzie, przynajmniej nie prędko. Poza tym i tak już są auta naprawdę szybkie. Zastanawia mnie lista takich aut z T4... zapewne podobna do tej z T5 z Hot Pursuit ^^

143516sygna.png

Opublikowano

@Up

The run to nie World.

T4 nie wejdzie, przynajmniej nie prędko. Poza tym i tak już są auta naprawdę szybkie. Zastanawia mnie lista takich aut z T4... zapewne podobna do tej z T5 z Hot Pursuit ^^

Czytaj ze zrozumieniem

Ja tylko odpowiedziałem na pytanie SsKoRpIoN(a) w końcu wymienił,że nie było w żadnych częściach nfs klas t4,lecz się nie mogłem z tym zgodzić gdyż the run ma t4 i t5 itp.

Poza tym jakbyś wiedział to ostatnio jakie pojawiały się samochody to akurat były brane z the run np.Shelby snake jest zapożyczony z the run.

A po drugie ogłaszali już w tam tym roku czyli przed świętami,że oni mogli dać wcześniej t4,ale według nich za mało w tym czasie by wypuścili samochodów z klasami t4 i by były narzekania,dlatego chcą wypuścić większą listę aut.

Poza tym połowa osób na tym forum bez obrazy,ale ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem,albo piąte przez dziesiąte czyta.

Opublikowano

A tam the run, ja miałem na myśli coś typu world, czyli mw, carbon, czy undercover. T4 nie wejdzie, chyba ze będzie mozna wbijac więcej, niz 50 lvl. :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tutaj podzielam zdanie kolegi wyżej, że t4 będzie tylko opłacalne przy możliwości wbijania level'a +50. W każdym bądź razie t4 jest nieopłacalne, bo:

-Będzie kosztować masę boostów, co za tym idzie będą to samochody o niesamowitej prędkości. Każdy będzie je kupował i nie będzie korzyści z gry, bo z kim będzie moż a ścigać się na równi?

-W t4 musiałyby się chyba formuły pojawić, nie wierzę, że dla 10 samochodów zrobią t4.

Opublikowano

zapewne t4 będzie tylko za boosty

lepiej by było żeby dodali do każdej klasy jeszcze 5 samochodów za igc i jakies sensowne osiągi i sterowanie;)

Opublikowano

A tam the run, ja miałem na myśli coś typu world, czyli mw, carbon, czy undercover. T4 nie wejdzie, chyba ze będzie mozna wbijac więcej, niz 50 lvl. :D

Tutaj Cię wyprowadzę z błędu :] W NFS Undercover zaczynało się z samochodami klasy 4, a dochodziło się do klasy 1 więc mamy tutaj 4 klasy ;D A ja wierzę w to że ma być klasa 4 :D Dorobiliby np.: Lambo Reventon, kilka wymienionych powyżej :D Nie bójcie się, samochody do t4 by się znalazły bez problemu :)

xbemoolx.gif
Opublikowano

Z tego co wiem to T4 narazie nie będzie być może puźniej ale napewno w lutym albo zaniedługo dodadzą nowe trasy.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

A ja wiem wystarczająco.Klasy czwartej nie będzie ale trasy canyon ma być w lutym tak samo a by aktualizacja w Lutym i ma dojśc Aukcja w ,której będzie można wystawiać części i Auta.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak,tez słyszałem, ze mają wstawić trasy w kanionie, ale to pewnie plota, bo prędzej wstawili by tri-city, bo juz jest droga do tego miasta<ten most>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...