Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd podczas startu serva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam taki problem:

Pobrałem pliki Arymana i odpaliłem w VPC, wszystko porobiłem pięknie superowo, tylko że jest jeden problem.

Kiedy maszyna startuje, to po jakimś czasie przychodzi do ładowania AddSkills czy czegoś. No i tu się pojawia problem, ponieważ ładuje się to z 20x (jest pętla).

Dodam ss pomocniczego gdzie jest jeden jedyny błąd w całym ładowaniu się serva:

aaaaaaaaoy.jpg

Więc pytanie, czy problemem jest któraś tabelka ? (Navi łączy się z bazą danych) czy może coś innego?

Proszę o szybką pomoc :)

[wybaczcie, jestem amatorem - pierwszy raz stawiam swój server na hamachi]

Opublikowano

Mi się zdaje że grzebałeś coś w plikach i chciałeś zmienić z honkong na english żeby serwer był spolszczony i nie zmieniłeś w common>>locale z honkong na english ale to są tylko moje domysły.

Opublikowano

Mi się zdaje że grzebałeś coś w plikach i chciałeś zmienić z honkong na english żeby serwer był spolszczony i nie zmieniłeś w common>>locale z honkong na english ale to są tylko moje domysły.

No właśnie ja nic nie zmieniałem w bazie danych. Wgl oprócz zmiany Networking w servie to nie robiłem nic. :/

Opublikowano

Może pobierz inne pliki serwerowe :

http://www.mpcforum.pl/topic/519963-dlpliki-serwerowe-by-qentinios/

http://www.mpcforum.pl/topic/282576-tutserwer-na-plikach-2010/

Zainstaluj może inne pliki np shitiego lub Badara albo quentiosa

Bo po tym screenie wygląda na to że było coś grzebane w plikach.. spróbuj jeszcze zmienić z honkong na english..

Opublikowano

Jak wspomniałem jestem amatorem. Potrzebuję gotowca. Właściwie to nie mam zbyt dobrego kompa, chciałbym w miarę stabilny silnik dla 5-15 osób na hamachi. Niezbyt wiem jak się dogrywa pliki serverowe, wiem tylko jak odpalić wirtualny dysk i navi ;d

Przy okazji - megaupload zamkneli, wiec mam problem z pobieraniem plikow serverowych.

@@

Zmieniłem i jeszcze bardziej wariuje. Teraz przewija wszystkie skile w tempie ok. 5 sekund i tak cały czas. Jakiś błąd jest:

beztytuudbs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...