Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL vs Firewall

ProBezNicku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem.A mianowicie wczoraj wieczorem ,gdy odpaliłem lola i wybrałem postać to w momęcie przechodzenia na ekran lola gdzie widzimy nasz i przeciwny team lol mi się zawiesił i po chwili wyskoczyło ,że firewall może blokować grę.Tak więc postanowiłem wyłaczyć firewalla.Po wyłączeniu postanowiłem powrócić do rozgrywki.Niestety problem nie ustał.

Tak więc zmuszony o porady "mądrzejszych odemnie" postanowiłem udać się tutaj i prośić waś o pomoc.

-Mam system windows 7

-antywirus avast

-firewall wyłaczony

-reinstalowałem Lola dwukrotnie

-Postanowiłem zagrać na innym regionie,ale i tam nie mogłem grać gdyż problem był taki sam.

Nic innego mi do głowy nie przychodzi :/

Opublikowano

Wyskoczył Ci Bug Splat? Jak tak to jak Ci wyskoczy kolejnym razem ten błąd użyj opcji - Send Report.

W ten sposób zostaną o tym poinformowani i postarają się wyeliminować przyczynę.

Co do rozwiązania to spróbuj może dodać LoL'a do wyjątków zarówno w Firewallu jak i antywirusie.

Daj też screena z menedżera zadań z uruchomionymi tymi usługami i programami co zwykle przed wyskoczeniem tego błędu.

Możliwe, że jest to jakiś konflikt na poziomie software.

Pomocna może się też okazać ta lektura:

https://support.leagueoflegends.com/entries/20758501-bug-splat

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...