Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o grupie Anonnymous?

Dla mnie to są na prawdę porządni ludzie, którzy dla NAS, użytkowników internetu, chcą dobrze!

Szczerze mówiąc to jednym z moich marzeń to należenie do Nich lecz to tylko piękne marzenia, bo po 1sze nie znam super angielskiego po 2 wątpię by chcieli kiedykolwiek jakiegoś Polaka ^ ^.. Pewnie Ich dzieci umieją więcej od mnie ;D

Słówko o SOPA oraz ACTA :

Trochę nie dziwne że o tych projektach tak głośno dopiero jak zamknięto MegaUpload i MegaVideo ? Podobno zadziałali już w 39krajach a ja o nich pierwszy raz słyszę.

75c0f0a9df3c9fa035c66b5f54557bf0.png?1327060628

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc to jednym z moich marzeń to należenie do Nich lecz to tylko piękne marzenia, bo po 1sze nie znam super angielskiego po 2 wątpię by chcieli kiedykolwiek jakiegoś Polaka ^ ^.. Pewnie Ich dzieci umieją więcej od mnie ;D

Pierdolnąłem po pierwszym argumencie.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tak krzywy ,przez ten cukier oczy i zęby bolą. Dla nas użytkowników chcą dobrze ? H@H@ . Skradli ponad 90 milinów danych kont ,użytkowników PlayStationNetwork i ty myślisz ,że to dla Naszego dobra ? Ich to bawi ta władza ... Poprostu hakerzy .

Opublikowano

Tak krzywy ,przez ten cukier oczy i zęby bolą. Dla nas użytkowników chcą dobrze ? H@H@ . Skradli ponad 90 milinów danych kont ,użytkowników PlayStationNetwork i ty myślisz ,że to dla Naszego dobra ? Ich to bawi ta władza ... Poprostu hakerzy .

Aha, wynika z tego, że wpierdalasz cukier oczyma, tak?

Opublikowano

Anonymous.Zapominacie że oni są anonimowi i nie infromują nikogo o tym co robią.Jeżeli wgl istnieją.Wszystkie konta to takie żałosne daroniany są

Opublikowano

Anonymous.Zapominacie że oni są anonimowi i nie infromują nikogo o tym co robią.Jeżeli wgl istnieją.Wszystkie konta to takie żałosne daroniany są

Pewnie tera do tematu wbije ten zjebany "cziter", będzie się chwalił jaki to on super. napiszę swoją zajebistą mowę. Pewnie nie umie kurwa zmienić wartości w cheat engine.

Opublikowano

http://www.avaaz.org/en/save_the_internet_action_center_b/

Wbijjać!

200tys. podpisów jeszcze i zwyciężymy z ACTA !

Opublikowano

Hm.. Wg mnie Oni zaatakowali PSN, by po prostu namówić do piractwa. Co jeśli takie giganty jak EA, Acivision czy Blizzard będą musieli obniżyć ceny gier bo nikt ich nie kupuje? Tutaj chyba o to chodzi. Mniej więcej.

Co nie zmienia faktu że i tak są dla mnie wzorem i jak na razie popieram ich w 101% :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurwa idioci:

As concerned global citizens, we call on you to stand for a free and open Internet and vote against both the Protect IP Act and the Stop Online Piracy Act. The Internet is a crucial tool for people around the world to exchange ideas and work collectively to build the world we all want. We urge you to show true global leadership and do all you can to protect this basic pillar of our democracies worldwide.

Tu chodzi o PIPA i SOPA

Opublikowano

Nie możesz należeć do Anonymous . Wszyscy jesteśmy Anonymous. Jesteśmy Legionem. Nie zapominamy i nie wybaczamy i to jest prawda ! ;( ciekawe czy pomogą polsce ;) tak napisałem polsce z małej bo mi się nie chce cofać i pierdole ide na dział Crossfire Killmarki ;D

sygnaah.jpg
Opublikowano

Szczerze mówiąc to jednym z moich marzeń to należenie do Nich

A moje marzenie to zniszczenie marzących gimbusów ..

Skradli ponad 90 milinów danych kont ,użytkowników PlayStationNetwork i ty myślisz ,że to dla Naszego dobra ? Ich to bawi ta władza ... Poprostu hakerzy .

Aha, czyli jesteś za nowymi ustawami SOPA itp. ?

nie infromują nikogo o tym co robią.

To skąd się wzięły te filmiki na yt o tym ? ^^

Opublikowano

ta cała petycja gówno da, autorzy strony chcą sobie zrobić jak najwiecej odwiedzin. wczoraj potrzebowali tylko 2,5 milionów podpisów, jak dobili te 2,5 miliona to zwiększyli to do 3 milionów.

fs_overall.png

Opublikowano

rozwalili sejm.gov.pl

i dla tego komorowski podpisze ACTA.

czy wy kurwa myślycie ??

Oni shakowali sejm.gov.pl - i teraz komorowski to podpisze.

i przez to go znienawidzi cała Polska i okolice ! .

Wybuchnie 3 wojna światowa tak jak to zapowiadali w 2012 roku .

Opublikowano

Ktoś tam gadał, że ukradli dane z PSN itp.

Oni to zrobili, chcąc pokazać zdolności ludzkiego umysłu i te ich marne zabezpieczenia. Teraz pewnie usprawnili. Chcielibyście, żeby jakiś random wam ukradł dane? Anoni zrobili dobrze.

Opublikowano

Ktoś tam wyżej pisał, że wykradali jakieś dane, PSN etc. No lol, gdybyś to ty miał armię cyberherosów o takim ustroju, ze się tak wyrażę, to nie mów mi że sam byś tego nie zrobił, bo ja tak :P

Poza tym może się zdawać, że oni mają złe cele czy też chronią wolności ale o tym co w rzeczywistości chcą osiągnąć decydują oni czyż nie tak? To jacy są to czyste teorie.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Anonymous to jedna z ostatnich wolnych grup w internecie. Oni zajmują się walką z kontrolą ludzi, inwigilacją. Tylko oni czuwają naprawdę nad ty co dzieje się w sieci. Jeżeli naprawdę chcecie wiedzieć o co walczą- spójrzcie na osobę którą wybrali sobie na "patrona"- Vendetta.

Polecam wam obejrzeć film, wtedy zrozumiecie czemu Anonimowi chcą zapobiec.

anonym.png

Opublikowano

Anonim zrobil dobrze ale ciekawy jestem jak nie wprowadzi acta czy mu tą strone oddadzą

Użytkownik od 18 gru 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...