Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasus. Opłaca się nim grać?

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, jest uniwersalnym counter pickiem na wszelakich ad, W na 5 levelu na początku jest niemal jak stun, ma wbudowany lifesteal, nastakowane q co 3 sekundy to rozpierdol, ulti dodaje mu hp i heala go o dodaną wartość + zadaje %hp aoe wg mnie bardzo dobry offtank. Widziałem ss, gdzie w 30 minucie Q było nastakowane do 450 perm dmg, wyobrażasz sobie co sie musiało dziać?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

bardzo dobry solo toper. raz grałem z nafeedowaną przeciwną drużyną i akurat trafiłem na xina, który miał full ad.

rozłożyłem go, a mi jeszcze zostało pół hp. tylko trzeba mieć dobrego builda. ; >

Opublikowano

No tak ale to trzeba mieć dobry early game, a z ogarniętym przeciwnym teamem to będzie dość trudne

35205.jpg

6560.jpg

Opublikowano

Nasus jest dobrym solo toperem (zakładając, że nie trafimy na ciężki counterpick, który nas zoutfarmi) - wystackowane Q, epicki slow, ogarnięte ulti. Ja nie gram nim zbyt wiele, ale polecam tą postać mimo wszystko :) trzeba się nauczyć grać, a potem oramy.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Oczywiście, jest uniwersalnym counter pickiem na wszelakich ad, W na 5 levelu na początku jest niemal jak stun, ma wbudowany lifesteal, nastakowane q co 3 sekundy to rozpierdol, ulti dodaje mu hp i heala go o dodaną wartość + zadaje %hp aoe wg mnie bardzo dobry offtank. Widziałem ss, gdzie w 30 minucie Q było nastakowane do 450 perm dmg, wyobrażasz sobie co sie musiało dziać?

Akurat większość AD go contruje, właściwie co nie kontruje nausa to nie wiem.

Opublikowano

Nasus ma dobry solo top . Zwykle tam go nie kontrują .

Jest dobrą postacią , tanią i z dobrym buildem 3,5k hp i dosyć dobry dmg .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...