Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]MINECROSOFT POINT BATTLEFIELD3 ONLINE

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zły temat to przenieś proszę.

A wiec tak kupiłem se xbox 360 live i odrazu Battlefield3 i chciałem zagrać na online ale wyskakuje ze muszę kupić 800 Microsoft point zeby kupić battle field 3. narazie nie kupie bo dysku nie mam na updatety. a pytania są takie.

1.Tą grę muszę wykupić online zeby grac online?

2.jak wykupie te 800(1000 bo 800 sie nie da ) i wykupuje ta gre online ( jeśli to możliwe pytanie 1. zobacz ) to na ile to starcza czy to jest jak by normalna gra tylko ze online

Opublikowano

kiedyś miałem xboxa (obecnie ps3) to pamiętam że kiedy chciałem grać w multika było wykupić premium/abonament na 30 dni i więcej a grę nie trzeba u nich w sklepie za te punkt kupować może być pudełkowa nawet z media markt z tym że ZALECANE BARDZO ZALECANE jest mieć grę na dysku ponieważ mniej muli i w ogóle updaty można mieć i o niebo lepiej się gra (w ogóle da się grać w multi mając grę nie na dysku?)

Opublikowano

2xup tera trzeba kupić i mowie ze czekam na nowy dysk.

@up mam xbox live gold ale trzeba jesce te minecrosoft points a wiec jak nie wiesz to nie pisz bo tera mi nie odp to chyba każdy wie ze xbox live jest poto zeby na necie być i trzeba kupić... ja już to zrobiłem .

Opublikowano

Klikasz przycisk Xbox Guide (to kółeczko na padzie) lecisz w lewo i powinno być Zrealizuj Kod, wchodzisz i wpisujesz. Przepustka ci się pobierze (około 100kb). A miejsce savu zmieniasz w opcjach konsoli (możesz wykorzystać 500 mb chmurę).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...