Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką broń kupić?

dodrion2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie jaką broń kupić przy lvl'u

STAFF SERGEANT 1 i mam 62k GP

W

EQ mam p90 oraz Kriss'a którego używam, warto kupić jakąś nową broń?

Chodzi mi o taką z małym recoi'eml.

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Tak ja bym kupił snajperkę albo coś z tych lepszych ponieważ nie kupuj tych słąbych bo kriss jest super ;) masz jakąś postać 1 lvl? oddasz bo szukam chcę grać od nowa pisz na PW

sygnaah.jpg
Opublikowano

Kup M4A1 ( ma dość małego recoila ) lub Ak 47 ( ak ma większego recoila i wymaga trochę większego skilla ale jak opanujesz tą broń to będziesz mistrz ;p ). Albo zrób to co ja. Losuj jak głupi skrzynki za gp i jak ci się poszczęści to coś wygrasz ( ja wygrałem 47 camo :)

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

Polecam M4A1. Jest to moim zdaniem najlepsza broń, jeśli chodzi o recoil i celowanie. Tylko musisz mieć dobrego skill`a. A co do AK-47 no to już ci powiedział Candymanik. AK jest bardzo dobry na takie średnie i bliskie odległości. Jednak i też musisz mieć dobrego skill`a na AK.

left4deadtest2.png

Masz jakieś problemy, uwagi ??

Pisz na "GG"

"Lepiej zapalić świeczkę niż narzekać na ciemność"

Opublikowano

Osobiście polecam Scara/G36K/Krissa.

Mam wszystkie 3 bronie, i fajnie mi się nimi gra.

Oczywiście jak gustujesz w Snipe Rifles to kup AWM :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Tak jak pisałem jestem typem piechoty i właśnie naprawiłem Krissa za 5k i mam teraz 63k, myślałem nad jakimś m60 albo tego typu lub coś co ma dużo ammo i mały recoil, k2 odpada mam m14a1

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

przecież 3 razy pisałem że jestem piechota, a i mam małe pytanko niegdy mnie to nie interesowało jak do dzisiaj czy można kupic/zrobic drugi slot? tzn. naciskam 2 i druga broń :D

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Sloty się kupuje, w menu jak jesteś w Lobby to tam masz plecaki i klikasz na 2 lub 3.

1326663273-U247153.png

Opublikowano

Ok zdecydowałem się na krissa (choś ostatnio coś jakby załapał recoila) i p90, a teraz za pomocą p90 opanowuje/trenuje recoila :D

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano
post_offline.pngdodrion2 kazda bron sie psuje :D < trzeba ja naprawiac :D

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Opublikowano

Nie każda broń się psuje :)

Wygrane z eventu itp. się nie psują <_<

Polecam Ci jeszcze XM8

1326663273-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...