Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Pieniądze

Gummis56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Witam widzę ze dużo graczy nie ma Premium ale się nie martwcie się mam dla was cudowną wiadomość od teraz każdy może sam zarabiać na premium,Wiem wiem pytacie jak,jakim cudem słuchajcie uważnie bo 2 raz tego nie powiem hmmm,

To jest proste 20Dollars tak tak 20Dollars na tym zarabia ponad 400 tysięcy ludzi W tym ja pytacie ile ? odpowiadam tyle ile chcecie Możecie mieć tylko rekramkę otwartą na kompię w rogu czy ugury albo możecie też poznać cudowne funkcje i sposoby jak można ten zarobek powiększyć

No więc zacznijmy od tego wchodzicie grzecznie na Poradnik Na YouTube Oto Te cudowny Link:

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

macie zaprezentowany filmik Podziwcie go przeczytajcie na głos lub po cichu co jest tam na dole napisane I kliknijcie pod filmikiem na znajdujący się Tam zacny link prowadzący o tej cudownej strony

Sposoby na zarabianie:

-Reklama na komputerze

-Polecajcie stronę swój link bądź mój znajomym lub przyjaciołom w zamia za ogromne bonusy

-grajcie w gry i konkursy na stronie fajne nagrody punkty kredyty lub pieniądze od razu

-klikajcie w bonusowe banery i kliki reklamowe

To jest łatwe I proste więc zacznijcie zarabiać tak jak ja nawet do 300 Dolarów !!

Zarabiacie nawet jak was niema na wyłączonym monitorze byle by była reklama i internet włączony !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...