Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak sprawdzić E-maila ?

PanHarnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam DUŻY ! problem ..

Kupiłem dzisiaj bf3 w empiku ..

Bf właśnie mi się aktualizuje ..ale mam duzy problemik

Zapomniałem e-maila do mojego konta origin ..

Login znam , ale żeby zalogować się do battlelog zamiast loginu trzeba podać e-maila ;/

Gdzie sprawdzić jakiego e-maila mam na konto ??

x

Opublikowano

Ja się popłacze ...

Zainstalowałem , zaktualizowałem ..Play iiii wchodzi na Battleloga automatyczni i jest napisane że zły login lub hasło =.=

Origin restrartowałem i nic ! 89zł w błoto ! -,-

x

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja się popłacze ...

Zainstalowałem , zaktualizowałem ..Play iiii wchodzi na Battleloga automatyczni i jest napisane że zły login lub hasło =.=

Origin restrartowałem i nic ! 89zł w błoto ! -,-

To samo ;(
Opublikowano

Jak można zapomnieć mail, na którym przed chwilą zrobiło się konto... Jakim cudem ?

Poproście na live chacie aby udostępnili Wam mail przypisany do konta origin (podacie ID konta). W odpowiedzi dostaniecie mail, oczywiście nie cały. Część będzie z cenzurą. Przykład:

go**g*s@...

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam problem. Kupiłem dziś BF3 i co szukałem sposobu żeby znaleźć stare konto. Znalazłem, zainstalowałem i chciałem zagrać. Problem w tym, że żeby zalogować sie na Battleloga potrzebny jest e-mail, który zapomniałem. POMOCY!!!

Opublikowano

Mam problem. Kupiłem dziś BF3 i co szukałem sposobu żeby znaleźć stare konto. Znalazłem, zainstalowałem i chciałem zagrać. Problem w tym, że żeby zalogować sie na Battleloga potrzebny jest e-mail, który zapomniałem. POMOCY!!!

Nie pisz w tematach, które są starsze niż 30 dni.

Temat zamykam.

Opublikowano

Nie pisz w tematach starszych niż 30 dni.

Założyłeś już osobny temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1106174-problem-origin/

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...