Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S][24/7][SURVI] Nowy survival! Zapraszam!

Karczewa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: Survival

Adres IP: s7.csrv.pl:27207

Status: status.png?ip=s7.csrv.pl&port=27207

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: no.png

team.png

Pigmej

Karczewa

Horben

witek8980

Berlinci

kubik

Barti8

pluginy.png

Fractions

inne.png

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

Opublikowano

Granie na tym serwerze to stracony czas, siedzieliśmy na nim około godziny,zbudowaliśmy niezły domek i zwiedziliśmy 2 kaniony,lecz... Admin "wpisał złą komendę" i zabił wszystkich którzy byli online TNT. Wszystkie itemy znikły,a po domku została wielka dziura. Może jeszcze byśmy tu grali,gdyby nie zbanowano mojego kolegi - zbanowano go za "obrażanie admina",a w rzeczywistości admin po prostu nie może pogodzić się z tym,że zrobił źle. Mój kolega po prostu skrytykował serwer po czym został zbanowany. Nie polecam.

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiadał. Lecz po godzinie gry Admin wpisał ,,Wpisał złą komendę'' I wywalił TNT na każdego gracza zabił wszystkich. Potem mnie zbanował za obrażanie admina chociaż krytykowałem serwer. NIE POLECAM

Opublikowano

Nie zgadzam się z przedmówcami. To był przypadek że admin dedł graczy, to był problem zwiazany z serwerem(bug) to nie admin dedł z przyjemnosci tylko poprostu był problem z serwerem...

Polecam serwer naprawde warto zobaczyc, miła atmosfera i ogarnieci Admini.

~Pozdrawiam Kosiarz

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Po godzinie gry Admin wpisał złą komendę i tnt wywaliło ..... oddał 10 diamentów . Serwer może być 6/10

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Daxter i tak dobrze że oddał inni admini na innych serwerach maja to w dupie ze itemy im znikly. Ja jeszcze raz mowie ze polecam serwer fajnie sie gra fajne sa frakcje.

~Pozdro

95960480783902571221.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...