Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] l [24/7] l [NO-Wl] l [No-Premium] l [PVP/Survival] AngryCraft

WodzuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tutaj administracja serwera AngryCraft, możecie nas pamiętać z takich serwerów jak Thandor czy Chartum. Tym razem chcielibyśmy iść w kierunku łatwej(poniekąd) i przyjemnej gry.

IP - AngryCraft.redcraft.pl , tymczasowo - 46.105.133.121

IP TS3 - AngryCraft.redcraft.pl , tymczasowo - 46.105.133.121

Nasz aktualny zespół:

Administracja: WodzuPL, MarekZet, Jiyam, Adamzz

Moderacja: CoSięStało

Kid-Moderacja: LowcaKur

TuT'owie: Molom

Chcielibyśmy zaprezentować Wam serwer PVP/Survival - AngryCraft:

Serwer jest rodzaju Survival/PvP. Głównym elementem jest walka między gildiami. Gdy pierwszy raz wejdziesz na serwer, znajdziesz się w zamku, jedynym bezpiecznym miejscu na całym świecie serwera. Tylko tam jest miejsce wolne od walk i morderstw. Gdy opuścisz zamek, możesz wybudować swoje własne schronienie, które może zostać zniszczone, lub założyć lub dołączyć do gildii. Bycie w gildii ma swoje ogromne plusy, siedziba nie może zostać zniszczona, a jest to miejsce w którym możesz odpocząć i przygotować się do dalszych walk. Założenie gildii kosztuje sporą liczbę denarów, lecz to może Ty założysz taką, która zostanie na zawsze zapamiętana! Walcz, morduj i przetrwaj!

W AngryCraft możesz poczuć się jak wielki przywódca i poprowadzić armię ku zwycięstwu!

U nas Ty budujesz mapę! Kiedy wyjdziesz z strefy NON-PVP, to od Ciebie zależy czy zwerbujesz graczy i będziesz starał się stworzyć wielką gildię, czy ukryjesz się za wodospadem i zbudujesz tam gigantyczną farmę zboża, z której plony sprzedasz sojusznikom.

Na naszym serwerze istnieje magia!

Chcesz miotać kulami ognia w przeciwnika? Może chcesz skakać na 5 kratek w górę lub leczyć sojuszników?

Jeżeli tak to ten serwer jest dla ciebie! Posiadamy 48 zaklęć i czarów , z których możesz korzystać po odnalezieniu biblioteczek.

Nie czekaj! Wchodź natychmiast!

Opublikowano

No więc tak.Serwer to totalne DNO. Zapowiadał się całkiem nieźle, z kumplami zebraliśmy kasę na gildie i jako pierwsi ją założyliśmy, ale.. Ale nie dostaliśmy permissions, nie mogliśmy claimować, ani robić nic innego. Admin powiedział, że to wymaga restartu serwera, ale go nie zrobi, mimo, iż dzień prędzej robił restart co 5 minut. Dobra, przeboleliśmy. Wczoraj mieliśmy dostać nasze permissions i miało być okej. Dzisiaj wchodze, wpisuje /f claim a tu... "You do not have permissions to do that". Myślałem, że krew mnie zaleje. W złości napisałem na czacie "Co to za administracja! Beznadzieja nie serwer" I bez ŻADNEGO ostrzeżenia dostałem bana. Wszedłem na innym koncie, by wytłumaczyć sprawę a tu... Obraza serwera + multikonto. I kolejny ban! Serwer polecam, jeśli chcesz pograć 5 minut. Administracja i inni "pomagający" nic nie pomagają, potrafią jedynie powiedzieć, że istnieje coś takiego jak /jobs. O przyjmowaniu 10 latków do "Tutów" już nie wspomnę. Najlepszy serwer, dopóki nie znajdziesz innego. Jeden wielki MINUS!

Opublikowano

Co wy za przeproszeniem pier**licie?Serwer jest naprawdę dobry.Co prawda zdarzają się przygłupi gracze...ale ogółem polecam ten serwer

Opublikowano
Tutaj administracja serwera AngryCraft, możecie nas pamiętać z takich serwerów jak Thandor czy Chartum. Tym razem chcielibyśmy iść w kierunku łatwej(poniekąd) i przyjemnej gry.

Tak oczywiście że pamiętam. Chartum przejąłem od was zostawiając wam rangi i tylko płaciłem za niego a wy potrafiliście tylko wyłączać serwer w czasie gdy nas nie było aby odstraszyć graczy.Thandor też pamiętam ponad dwa miesiące na zapowiedzi chodź to chyba niezgodne z regulaminem MPC ale mniejsza z tym. Teraz następny niewypał ? Już na pierwszej stronie takie negatywy? Weźcie się do roboty bo takie zlewanie graczy nie przyniesie wam splendoru.

Z poważaniem Alanthi

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

Tu przynajmniej jakiś postęp jest xD Thandor padł jeszcze za nim powstał a ten przynajmniej działa mimo negatywów :)

NICOŚĆ

Opublikowano

@Alanthi

!!! serwer to pizdy jak macie robic takie to spamcie na innym swiecie a nie tu kurwa takie ludzie jak wy serwy tworza 1/10

Rzeczywiście, opinia jest na poziomie. I kto Ci kazał przejmować Chartum i za niego płacić? Już nie wspominam, że całkowicie olaliście serwer, co to ma być, admin nie wchodzi 2 miesiące na forum, nawet nie oznajmiając że serwer upadł, profesjonalna administracja, rzeczywiście. W chamski sposób obrażaliście Thandor i jego administrację postami "tu macie taki sam serwer <link do extremecraft>"

@

NYCZu96

Nie przypominam sobie, żeby Thandor upadł przed powstaniem.

@BananowyBananek

/f claim jest i było, więc nie rozumiem Twojej opinii. Z początku wydawałeś mi się fajnym graczem, lecz jak widać tak nie jest, bo nawet jeśli /f claim nie było to z tego co wiem Wodzu mówił, że wszystkie usterki wyeliminuje podczas przerwy technicznej. Ty zwyczajnie to olałeś i skomentowałeś serwer w taki sposób.

Administracja i inni "pomagający" nic nie pomagają,

Ciekawe, otóż dzisiaj chwalono mnie na serwerze, że jestem "przyjazny graczom, pomagam i odpowiadam na pytania". 1 Ty, z opinią przedstawioną wyżej, i 20 z opinią którą przedstawiłem tutaj.

Polecam myślenie przed napisaniem posta.

Opublikowano

Marek nie wiem co to za cytat i z czego ale na pewno nie mój. Twoje tłumaczenia są śmieszne ale rób tak dalej bo to graczy zadowoli. A propo Chartum to wy go rozwaliliście i dopiero jak wam michji (dokładnie chyba Wodzowi) napisał że zgłosi to na policje wasze dywersyjne działania ustały. Życzę powodzenia z kolejnym serwerem.

Ps. Ciekawe ile jeszcze ich będzie zanim któryś zagości na dłużej.

@down

Akurat nie chodziło mi o ten cytat bo nawet go nie zauważyłem tylko o ten :

No więc tak.Serwer to totalne DNO. Zapowiadał się całkiem nieźle, z kumplami zebraliśmy kasę na gildie i jako pierwsi ją założyliśmy, ale.. Ale nie dostaliśmy permissions, nie mogliśmy claimować, ani robić nic innego. Admin powiedział, że to wymaga restartu serwera, ale go nie zrobi, mimo, iż dzień prędzej robił restart co 5 minut. Dobra, przeboleliśmy. Wczoraj mieliśmy dostać nasze permissions i miało być okej. Dzisiaj wchodze, wpisuje /f claim a tu... "You do not have permissions to do that". Myślałem, że krew mnie zaleje. W złości napisałem na czacie "Co to za administracja! Beznadzieja nie serwer" I bez ŻADNEGO ostrzeżenia dostałem bana. Wszedłem na innym koncie, by wytłumaczyć sprawę a tu... Obraza serwera + multikonto. I kolejny ban! Serwer polecam, jeśli chcesz pograć 5 minut. Administracja i inni "pomagający" nic nie pomagają, potrafią jedynie powiedzieć, że istnieje coś takiego jak /jobs. O przyjmowaniu 10 latków do "Tutów" już nie wspomnę. Najlepszy serwer, dopóki nie znajdziesz innego. Jeden wielki MINUS!

A to nie wygląda na wypowiedź 7-latka

Nie wiem dokładnie kto wyłączał serwer bo tylko Wodzu się do tego przyznał.

Btw. nadrób trochę interpunkcję, bo leży u Ciebie.

A nie pomyślałeś że mogę mieć dysleksję?

Czy człowiekowi z paraliżem powiedział byś poćwicz chodzenie bo to u ciebie leży?

Gratuluję taktu.

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

!!! serwer to pizdy jak macie robic takie to spamcie na innym swiecie a nie tu kurwa takie ludzie jak wy serwy tworza 1/10

Chodziło mi o to, że napisałeś "już pierwsza strona i takie negatywne opinie". Sądzę, że powyższego cytatu nie można nazwać negatywną opinią, bo jest on po prostu śmieszny. "Opinia" 7 latka który dopiero dostał w swoje ręce internet.

wasze dywersyjne działania ustały

Zaraz Ty pójdziesz na policję, bo oskarżasz mnie bezpodstawnie. Nie niszczyłem serwera w żaden sposób, więc łaskawie zamilknij jeśli nie wiesz nawet o czym mowa.

Już nie wspominam, że to Wy nie umiecie opiekować się serwerem, dajecie przykład olewając Chartum w taki sposób, nie powiem :P

Życzę powodzenia z kolejnym serwerem.

Dzięki, ale kolejnego nie będzie, przenosimy się na OutRage.

Twoje tłumaczenia są śmieszne ale rób tak dalej bo to graczy zadowoli.

Ty jesteś śmieszny, nie wiesz o czym mowa a wypowiadasz się, jakbyś sam był niewinny.

Btw. nadrób trochę interpunkcję, bo leży u Ciebie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć ,

Mogę osobiście Polecić wam ten serwer . Administracja naprawdę wmyśliła się tworząc go i jako nie liczna grupa właścicieli interesuje się sw. dziełem , idealnie dobrane pluginy , ciekawy system tworzenia gildii , jak i jej rozwoju . Na serwerze panuje przyjemna atmosfera , TuT'orzy jak i zwykli gracze odpowiedzą na twoje , każde pytanie .

Gorąco polecam

Gracz Serwer'a SilvEx .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...