Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Masowe robienie kont

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być na pewno jest :D Ale takowego nie posiadam ;o

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Wątpie czy jest takie coś z resztąmusisz mieć jakieś konta meilowe które by ten bo wpisywał rejestrując się.

Można by pewnie było zrobic takiego bota ale nie nyło by to opłacalne ;x

NIE MA

Opublikowano

Właśnie te kody captcha są dlatego że ludzi robili masowo konta , teraz mysle żę ciężko bedzie znaleść bota co sam przepisze ten kod . I drugie , po co to komu :D

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Nie ma takiego bota. Bot nie ma oczu i nie przepisze Ci kodu.. ;O Po to wprowadzili jak widac wyzej. Nie ma i raczej nie bedzie jezeli kod

captcha bedzie. Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nie ma takiego bota. Bot nie ma oczu i nie przepisze Ci kodu.. ;O Po to wprowadzili jak widac wyzej. Nie ma i raczej nie bedzie jezeli kod

captcha bedzie. Pozdrawiam

Catpacha można złamać :)

Wątpię żeby ktoś pisał bota do robienia kont... Takiego bota trzeba połączyć z 10minutemail.net, ma kliknąć link, otworzyć ? Za trudne, a nie potrzebne.

Złożone boty, które np. łamią catpacha, to sie robi do gier www, gdzie się to przydaje.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jest taki bot ale kody

Captcha są właśnie po to by uniemożliwić robienie dużych ilości kont. W internecie jest tego pełno i na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Opublikowano

Temat trochę śmieszny, lecz myślę że pewnie istnieje, ja takiego nie posiadam bo zawsze robię sama sobie konta które potrzebuje więc najlepiej zrób ręcznie ::)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...