Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harmony - Wpe Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo proszę czy mógłby mi ktoś znaleźć pakiet na harmony do mu? tzn przychwycić odpowiedni pakiet żeby był harmon. Tworzenie kopiowanie nie wiem... najlepiej w pralce. Mi się nie udaje ciągle mam DC, Bardzo proszę

Opublikowano
Bardzo proszę czy mógłby mi ktoś znaleźć pakiet na harmony do mu? tzn przychwycić odpowiedni pakiet żeby był harmon. Tworzenie kopiowanie nie wiem... najlepiej w pralce. Mi się nie udaje ciągle mam DC, Bardzo proszę

przechwycic sam mozesz, ale raczej i tak bedziesz musial miec gemstone'a zeby harmona zrobic

Opublikowano

ja piernicze... NOOBy same na tym forum pisza GLUPOTY... Co to gemstone .. jak sie to robi... czy wy ludzie nie możecie czytać tutoriali ? Widać dzieci co chcą odrazu blastować,hackować, a o grze gówno wiedzą!!!!!!!!!!!

wbmu3.jpg
Opublikowano

ludzie proszę pomóżcie mi... mam tego gamestone ale do pralki w norii nie che mi wejść a w kanturu nie ma żadnej. Nie mógłby ktoś mi znaleźć pakietu na harmony?? odwdzięczę się... potrzebuje tego....

Opublikowano

random item działa ale jewel of harmony wypada raz na 50 :D wiesz ile to trwa?

A co do tego gamestona. Opiszcie dokładnie jak zrobić joha i co dalej. Mam gamestona ale w kanturu nie widzę żadnej pralki.