Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] ReactiveMT2

Yoshe92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie postanowiłem opisać wszystko na temat tego serwera jak i zarówno HA pragnę wam powiedzieć tym co grają lub mają zamiar zagrać na tym serwie stanowczo NIE POLECAM Z pewnością już nie raz zauważyliście biegające total Navi jak widzieliście kolegę o nicku Br0warczyk czy coś w tym stylu otóż rozmowa z infi w prawie tym że powiedziałem po raz pierwszy że chcę odejść z team to obiecał że nie będzie więcej tego typu sytuacji

o to pierwszy ss

adadadh.png

gdy wszedłem na jego konto kolegi to niespodziewanie napisał infi co prawda wzbudziło we mnie to duże zainteresowanie po czym SS wyżej powiedział że to jego kolegi next rozmowa ;))

adawdawdawd.png

oraz jak i zarówno itemy z navi na 2 postaciach jego kolegi dodam iż ten własnie koleś jest zwykłym ZŁODZIEJEM który nie ma skrupuły i jest na tyle bezczelny że ukradł konto na PL 90 lvl sprzedawał dedyka na forum ovh gdzie robił konia po czym nie odp im gdy ludzie mu kasę wysłali i twierdzi że było to rok temu ;)

oovhrozmowa.png

a teraz dla tych którzy mi nie wierzą w to co napisałem że ten serwer był tylko po to by mieć kasę z niego i to że chce zrobić off serwera i stawiać nowy bo drogi szafir a tak zwany infi- wypiera się teraz żeby ludzie nie po uciekali

dziejszarozmowazszafire.png

dodam że forum jest nie legalne nie ma licencji na IP.Board jeszcze stare stare rozmowy z byłym GA Przemo o to ss

1.

19382437.png

2.46449743.png

3. i licencji której brak do tej port jest przypuszczam że nie będzie jej wcale ss

wdawdawdawdawd.png

Ps. Dodam że wszystko co się znajduje na tym serwie jest z mpc pliki serwerowe również też HA nie wiedział gdzie dodać qest z eq na start

i ostatnia rozmowa z nim z której zadowala się zarobkiem z is co tak naprawdę okrada ludzi po 1 restarcie nawet nie raczył oddać ludzi kasy

sebababababa.png

Dlatego uważajcie co robicie z tym kolesiem handel typu kasa okradł nawet własnego członka team gdzie powiedział że za 70 zl jak mu wyśle na konto da mu kody do pl chodziło o smocze monety co do tej pory nie dostał pozdrawiam serdecznie Yoshe i dla ciebie Szafir jeśli jesteś tak upośledzony to nie bierze się za tego typu sprawy chcesz tylko ludzi okradać i nic więcej oferowałeś gracza GM za 200zl oraz typowi któremu sprzedałeś serwer niby który wysłał kasę za serwer a ty mu wmawiałeś że jeszcze nie doszła

po czym sam osobiście kazałeś mi go wyjeb z team również mam dowody że zapłacił ci za serwer a ty go okradłeś

nie polecam tam grać jak i zarówno ładować kasę w IS

dowdp.png

Opublikowano

Jako byly czlonek teamu Kiper moge potwierdzic wiekszosc informacji jakie zamiescil Yoshe gdyz z niektorymi poprostu nie mialem stycznosci. Po tym jak wyprowadzilem serwer z kryzysu po panowaniu Przema nasz Infinity znany tez jako Szafir zrobil mnie i Yoshego "w chu**" piszac do niego na Gadu Gadu nie uzyskiwalem zadnej odpowiedzi, poganiajac go aby dotrzymywal terminow ktore podalem graczy mial mnie w tylku. Odradzam wszystkim wspolpracy z Szafirem. Mnie i Yoshiego potraktowal hamsko banujac Yoshiego i usuwajac moj temat w ktorym chcialem kulturalnie sie z wszystkimi pozegnac.

Dziekuje i pozdrawiam byly Administrator Gry Kiper ReactiveMT2.

Opublikowano

Yoshe gowno prawda tyle powiem , prosze o skasowanie tematu , only spam.

Szafir pajacu ;) skończę z tobą raz na zawsze !! człowieku ty jesteś nikim zwykłym złodziejem

Opublikowano

Zobaczymy czy zemna skonczysz jestes yeban*** frajerem ktory eq rozdaje gdybym kur** logow nie usuwal to wszystko by wyszlo na jaw " pamietasz jak Coli eq rozdawales ? i co kurw** powiesz ? taki swiety jestes ? pierw odchodzisz z teamu a pozniej na gg mnie prosisz zebym cie przyjal a jak nie to wstawisz cos na mpc ? (moze ta rozmowe tez wrzucisz) jestes skonczony yoshe bez cb bedzie lepiej na reactive , mam nadzieje ze gracze odejda ( Nie ma zadnego eq z navi na serwerze !! nikt nie ma !)

po 2. Gracz o nicku br0warczyk ma GM wiec w czym problem ze ma takie eq?

po3. Yoshe tak sprzedalem ci serwer ja mam pare dedykow , ale wybrales prace GM wiec trudno :) ( tak jakby skladka na kolejny miesiac )

Juz rzady na reactive beda inne.

Opublikowano

Drogi przyjacielu nie che mieć już z tobą nic wspólnego koniec dogadywania się ss

nowarozmowa.png

aaaaaddddd.png

Proszę mój kochany słodziaku <3 muuuaaa

@Edit Postać o nicku Cola była do testów jak sam wiedziałeś o tym i proszę o warna dla tego gościa za obrazę

Opublikowano
12. Dyskusje na temat serwera tworzymy kiedy minie miesiąc od jego startu.

Jak widze prezka pojawiła sie 8 dni temu.

Wiec temat w kosz. Nie wskakujcie sobie do gardel o byle co.

To tylko gra -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...