Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Po włączeniu CA sie gasi

AdVeNt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam taki problem że gdy zapalam Combata to albo sie po chwili gasi,zapali sie do momentu Now Loading i dalej dupa albo sie zaladuje all OK,jestem na roomie i gdy daje start/F5 to sie scina i w procesach mam Brak Odpowiedzi.

CA dodałem do wyjątków w zaporze,gasiłem zbędne procesy i nic nie pomagało.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na przyszłość pamiętaj o prefiksie.

Problem z netem, spróbuj zmienić serwer, spróbuj po jakimś czasie znowu się zalogować. Może u Nexona coś się zrąbało.

Opublikowano

Internet: Dobry,nigdy sie nie zacina,20-25Mb/s

Zmienić serwer w sensie...

Loguje sie co jakis czas i ciagle to samo,albo sie gasi albo na Now Loading staje albo gdy daje start to sie scina i Brak Odpowiedzi.

U Nexona raczej nie bo mam tak już 3 dni

Procek: Phenom X6 1090T 6x3,2 gHz z turbo 3,6

Ram:2x2gb

Karta Graficzna:GTX 550 Ti 1024MB

System:Win xp home edition

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyłącz antywira, pousuwaj stare hacki jeśli takie masz, zrób defragmentację dysku, jak nie pomoże to reinstal, w ostateczności nowa instalka.

Opublikowano

Co do reinstala,robilem nie pomogło,anty vira też gasiłem i też nic.hacków niemam bo nigdy nie grałem w tą grę wiec wiesz... defragmentacje zrobie i dam edita do godzinki

Edit:

Po defragmentacji sie zapala (wyłączyłem też antyvira i skype) ale nadal coś nie gra.

Gdy juz jestem w roomie i daje start to zamiast mi sie ładować mam czarny ekran i widze tylko kursor z CA.W procesach oczywiscie standardowe "Brak Odpowiedzi"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pobierz może CA od nowa...usuń to co masz teraz...tylko porządnie ! nie tym deinstalatorem systemowym tylko programowym jakimś żeby z rejestru wpisy usunęło tez... zainstaluj CA na nowo i spróbuj wtedy...;)

ehh.:)

Opublikowano

Czyli jakim usunąć bo ja sie zbytnio nie znam :)

Ściągnij program Revo Uninstaller, usuwa wszystkie pozostałości po odinstalowanych programach.

Opublikowano

pobralem,zrobilem.Pobralem potem od nowa CA i tera sie nawet zapalić nie chce ;/

Edit:za 5 razem mi sie CA zapalił,ale juz do gry (w roomie) nie chcialo wejsc (brak odpowiedzi) za 6 razem juz sie znow nie zapala.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...