Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Symulator Farmy 2011 :D

romantix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa gry: Symulator Farmy 2011

Parametry Komputera: AMD Athlon 64 X2 Dual 1,99 GHz, 1GB Ram, Radeon X1600/X1650 Series, x32

Dokladny opis Problemu: Wszystko wyjasni screen

http://imageshack.us/photo/my-images/442/gfgfh.png/

Gra jest oryginalna (pozyczona od kumpla)

Opublikowano

Reinstall.Ściągnij także jakiegoś patcha i może to pomoże.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Sprobuj nowe stery zainstalowac (ja tak mialem w nostale xD) zainastalowalemi ladie biega a jak nie pomoze to cos z grafom maz

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Nie mogłeś znaleźć sterów do karty ? O ile się nie myle, jak klikniesz prawym przyciskiem myszy na pulpit, przynajmniej jak masz NVIDIE będzie pokazana opcja, Panel Sterowania NVIDIA

Lub jeśli masz inną karte to może też być taka opcja, jeśli masz takie ,,cuś" to wejdź w to i powinno wyskoczyć Ci takie okno.Poszukaj tam, możliwe ,że będzie tam link, czy tam coś do zaktualizowania sterów.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Sciagnalem AMD Driver Autodetect i okazuje sie ze mam juz zainstalowane najnowsze stery. A symulator dalej chodzi tak samo :/ Czyli raczej co innego jest przyczyna.

Opublikowano

Emm, a może próbowałeś na innej mapie, czy tam coś? Może to błąd w mapie, uszkodzony plik z tą mapą itd,

Ale skoro jeśli reinstallowałeś, to może to rysa na płycie? ( Co ja pier** gówno się na tym znam, ale warto spróbować ściągnąć inną mapkę i sprawdzić, zawsze coś )

WaldzioxD.png

Opublikowano

No to Ci chyba nie pomogę ;/

Poszukaj jeszcze trochę w necie, pozakładaj tematy na forach przeznaczonych do tej gry, może tam coś zdziałają, to tyle z mojej pomocy :|

WaldzioxD.png

Opublikowano

@UP

Dzieki za checi.

Poczekam moze akuratnie ktos bedzie wiedzial cos wiecej :)

// Ok, ale nie musisz pisać posta z tego powodu :)

Jako refa także nie mogę tego zaliczyć bo nie minęło 24h od ostatniego posta = warn // - zielinskipawel4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...