Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cs lagi

Zingo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam taki problem z cs , że gdy gram na jakimkolwiek serwerze (nie zm) nie mam żadnych lagów , ale gdy wchodzę na serwer zm (zombie mod) to laguje mi bardzo. Nie wiem dlaczego ponieważ internet mam bardzo dobry , komputer był kupowany niedawno (nowy) , a do tego nie mam lagów na innych serwerach , a akurat na zm mi się tnie. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Opublikowano

Zombie jest zwykle zajebane masą pluginów, więc nie dziw się, że masz ping ~100.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Że komp nie dawno kupywany to nie znaczy że musi być dobry ;)

@Mateq, ping 100? o.O mi na zm nigdy nie przekracza 40.

Przyczą jest duża liczba osób na serwie,na niektórych mapach miga/mruga takie zielone tło,gdy jesteś z grupą ludzi w ct i wystrzeliwane pociski (łuski itp) i sama animacja z lufy karabinu też to możę powodować.Również to co powiedział Mateq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Miejsce hostu serwera np. Francja to już masz +50 pingu, choćby nie wiem jaki miał komputer.

Do tego pluginy, których na zm jest cała masa no i gracze.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...