Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban i kwestia odzyskania konta...

~Sullivan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mój kumpel z klanu dostał bana za kill streak 99 kills(Maj 1), a grał z kuzyem 1 vs 1 na 140 kill' ów rozpatruje tą sprawe na forum Nexona i jeden z user' ów napisał mu "No1 here can help you, write to CS." (kto to jest ten CS? Jak on wgl. może mu pomóc?)

Odp. szybko ;))

Więcj info na: http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=591347

Opublikowano

CS- skrót od Customer Support, może napisać do supportu, ale szansa na to, że go odbanują jest nikła, a właściwie zerowa. Taki killstreak nie jest normalny.

@Piecu szybszy

@DOWN

Wszystko rozumiem, ale nie ma znaczenia, że gra była uczciwa, za tak duży killstreak nie ma szansy na unbana.

Opublikowano

CS- skrót od Customer Support, może napisać do supportu, ale szansa na to, że go odbanują jest nikła, a właściwie zerowa. Taki killstreak nie jest normalny.

@Piecu szybszy

Ale chyba czegoś nie rozumiesz, grał z początkującym graczem 1 vs 1 na 140 kill' ów gra była normalna (bez żadnych oddawania kill' ów!) mówiłem żeby się zapoznać z tymi info...

Opublikowano

Jego problem! Dostał bana za niewiarygodne staty bo większość graczy (dobrych) ma coś około 20-40 czasem 50 max i

więdzą dobrze jak ciężko nabić takie staty więc jak twój kolega miał 99 no to pozdro! Albo to zrobił na hacku albo na

kompletnym nobie z paraliżem nadgarstka! Za niedługo dowiesz się że nie ma co pisać do nexona w tego typu

sprawach :) Mógł nagrywać jak gra to by nie miał bana ... proste -.-

sygnayr.png
Opublikowano

Jego problem! Dostał bana za niewiarygodne staty bo większość graczy (dobrych) ma coś około 20-40 czasem 50 max i

więdzą dobrze jak ciężko nabić takie staty więc jak twój kolega miał 99 no to pozdro! Albo to zrobił na hacku albo na

kompletnym nobie z paraliżem nadgarstka! Za niedługo dowiesz się że nie ma co pisać do nexona w tego typu

sprawach :) Mógł nagrywać jak gra to by nie miał bana ... proste -.-

hmm 50 max? dostałem dzisiaj 63-11 wiec mi tu nie Pier*** on dostał tyle bo gram 1 vs 1 gdyby nie to ze grałem 12 player to tez bym miał 99...

@topic mógł nie grac vs noob

Opublikowano

up ty chyba nie wiesz co to killstreak <_< o.O koleś ma ks 99 bo wykonał 99fragów pod rząd bez padnięcia

więc pozdro pro ogarze na CA o.O O.o to że miałeś 63-11 nie znaczy że jesteś kox! Campiąc takie staty

zrobię ci co drugą grę (jeśli nikt na tk nie wbije)! I co że miałeś takie staty ? A może tutaj nabiłeś ks z 10-15

nie więcej ...

sygnayr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...