Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Przy Start Bocie

Wielki_Don

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hi all.

Problem jest taki. Mam najnowszego agbocika, loadera. Wszstkie mapy mam. W ustawieniach agbota nie mam "stay idle" gdy mobków nie ma. Próbowałem z zaznaczaniem atakowania najsilniejszego moba, potem klikanie na najsilniejszego, a na końcu oba na raz. No i panowie lipa. Stoi mi ludek w miejscu i tylko rzuca skille. Oczywiście ustawiłem miejsce do atakowania...

Jeżeli znacie jakieś rozwiązanie tego problemu oprucz grania ręcznego, to wszelkie sugestie mile widziane. :P

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

eh, niech się zasstanowię czy o takiej malutkiej drobnostce nie zapomniałem.... hmmm, o wiesz co? akurat mam radius nastawiony na 120.

ludek ma tuż przed nosem jednego moba, za sobą o jakies 25 pkt jest kolejny i tylko włącza sobie imbu i nic.

Opublikowano

zmieniać rozdzielczość!? co ma piernik do wiatraka...

Sprubuję dodać bugreport w agbocie, może oni wreszcie coś z tym zrobią.

A teraz chyba że ktoś na prawdę dłużej siedział ode mnie i od miki133, mógłby powiedzieć, co mogę jeszczce spróbować, żeby bocik zaczął działać.

Opublikowano

Sprawdź skille atakujące czy przypadkiem nie dałeś jakiegoś do bufów albo na odwrót :D

@DOWN

a uruchamiasz agbota jak i loadera "Jako administrator" ?

Sig.png

Opublikowano

Już dawno to sprawdzałem.

Sądzę, że problem może lerzeć po stronie systemu operacyjnego. Choć nie do końca. Ustawiłem zgodność agBota z Windows XP sp3 (Mój OS to windows 7 RC). I ludek dalej stoi :P.

Zgłosiłem jednak ten problem do rev6. Mam nadzieję, że chłopaki posiedzą trochę nad tym problemem i za nie długo będziemy w stanie normalnie prosperować w grze :P.

Jednym słowem muszę zagryść zęby i ręcznie jechać. Przecież nie może mi się zmarnować Premka :P

Jak coś wam wejdzie do głowy, to piszczie. Jestem otwarty na sugestie.

pozdraiwam zapaleńców :)

Opublikowano

a masz zaznaczone "Select High HP monster first".

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

tak :D i nic nie pomogło.

Ponoć szybszy jest ibot. Właśnie go prubuję czy będzie działać :P

Okazało się, że nie mogę zainstalować ocx i nie chodzi mi ibot. Chyba tylko pozostaje czekać aż poprawią AgBocika jednak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli macie podobne problemy, to już rozwiązałem problem :D. Siedziałem nad nim 1,5 godziny.

Solucja:

1. Nie patch'ujecie mediapatherem silka

2. Uruchamiacie nuConnectora

3. Agbota i tutaj:

a) ustawiacie tylko imb'ue, nie ustawiacie drugiej umiejętności atakującej

B) równoczesne zaznaczenie atakowanie potworka z najwyższym życiem oraz jego zaznaczenie

c) udostępnij miejsce polowania "enable hunting area"

4. Uruchamiamy Silka przez loadera i tutaj:

a) redirect ip zaznaczamy, odznaczamy dla wszelkiego wypadku filtru wulgaryzmów (gdy to mialem zaznaczone a przeklnęło mi się, to dostałem bana godzinnego :P)

B) wchodzimy w menadżera zdań [ctrl + alt + del]

c) szukamy klienta sro i koniecznie trzeba ustawić na jeden rdzeń obsługę gry

d) w moim przypadku misiałem to samo zrobić z agBotem i nuconnectorem, choć ten punkt jest opcjonalny

Życzę miłej gry. Cieszę się, że udało mi się wreszczie odpalić mojego Bocika :P. Pozdrowienia dla wszystkich.

Temat zamknięty

12. Zakaz doublowania postów.

nie wiedziałem, że zrobiłem nowy post :P. Moja wina

• Dodaj nową pozycję...