Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]BodyLee S2 FENIKS Wbijanie Aury na P

Scare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to nasze pierwsze P :D Wiec Emocje troche byly tym bardziej ze to bylo 1 podejscie na P :D
Zachecam do ogladania Subskrybowania, Komentowania :)
Opublikowano

Ja pierdole podjarali się jakby wygrali milion ... "JEST P " "JA PIERDZIELE " POZDRO POZDRO "FUCK YEAH" "JA PIERDOLE HAHA " no ludzie rozumiem radość ale to jest kurwa patologia jak chuj .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

@Up

Cos sie nie podoba?.. nie kometuj . w dupie mam takie komentarze , na oplu na bank bys tkaiego czegos nie osiagnal. wiec sie zamknij :)

Patologi ty wiesz co to jest patologia? Jest takie cos jak google to poczytaj a nie piszesz bzdury rusie ..

Opublikowano

dobra nie ze hajter ale 80 i dopiero tera aura na p? ja już miałem na 50 lvl. ale tez mniej więcej moja reakcja była taka sama tylko trochę mniejsza.

Opublikowano

Gratuluje aury, minus filmu to patologia reakcji i gotowe intro sciagniete z neta , na dodatek te intro ma w huy osob..

Pewnie tez bym sie tak cieszyl ;] ale z 2 strony myslal o tym ze za te kamienie kupilbym sobie zajebiste eq ;| to jest ten paradoks skili l;d

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Cos sie nie podoba?.. nie kometuj . w dupie mam takie komentarze , na oplu na bank bys tkaiego czegos nie osiagnal. wiec sie zamknij

:)

Patologi ty wiesz co to jest patologia? Jest takie cos jak google to poczytaj a nie piszesz bzdury rusie ..

Chętnie podyskutuje ale to na PW żeby nie było zbędnego spamu , no przyznam ci racje że bym się osiągnął , ciekawi mnie tylko ile pieniędzy na to wydałeś i za jaki czas będziesz żałował ale to nie moja sprawa , co do patologi to jestem młody i mówi to w języku młodzieżowym a jest to bardzo popularne słowo :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Haha... ja padłem i nie wstaję, hahahahaha! xD

Wy to udawaliście pod publikę czy to były prawdziwe emocje i wrażenia? ^ ^

Gratulacje, haha.

@Szczerzę to żadna taka nowość, bo konto 99 lvl z wszystkimi skillami na P kupisz teraz za 300 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...