Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to sluchajcie troche sie meczyłem bo tez miałem problem z auto selectem mianowice z powiekszeniem ale przeczytalem pare tutoriali na temat nowych botow, udało mi sie rozwiązać ten problem i chce sie tym podzielic z wami.

NAJWAŻNIEJSZE LINK KTORY PODAM ZARAZ MA auto selecta KTOREGO NIETZREBA POWIEKSZAC A NI NIC WYSTARCZY UWAŻNIE PRZECZYTAĆ TO CO NAPISZE NA TEMAT BOTA.

Ściągacie auto selecta macie tez scana i bota wystarczy zjechać w dól:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] (mozna tez wejsc google.pl -> bot do ecsro)

rozpakowywujecie auto selecta w folderze z ecsro potem wbijacie na ecsro tak jak jest w linku napisane bo ianczej bot niebedzie chodzil i auto select (doczytacie sobie wszystko na stronie). W grze klikamy A auto selecta dajemy na pierwsza kratke czyli 1 (to tez jest napisane na tej stronie powyzej).

I TERAZ UWAGA ROBIMY TAK JAK NAPISZE BO INACZEJ NIEBEDZIE CHODZIC BYNAJMNIEJ MI NIEDZIAŁAŁO

Na pasku otwieracie znowu bota i dajecie zakladke auto skill w pierwszej rubryce(Skill 1) rozwijacie szablon dajecie x a od 2 do 7 ustawiacie sobie skile jak chcecie (jesli chodzi o ms ja mam wszedzie 5).

Teraz dajecie zakladke auto buff w pierwszej rubryce rozwijacie szablon dajecie F1-1 a w ms wpisujecie 1 (czemu tak bo tak mamy auto selecta ustawionego) od rubryki 2 do 7 ustawiacie buffy jak chcecie auto pota tez jak chcecie. :P

w tym linku ktory podalem powyzej jest inaczej pokazane (napisane) poprostu z tymi pierwszymi rubrykami niema tego napisanego tylko odrazu skile a treba tak jak ja napisalem

Wiele osob sie pytalo i tworzyli nowe tematy jak powiekszyc auto selecta tutaj nietzreba zapewniam ze jest on powiększony wystarczajaco ( duzo ma niewiem jak ale mi pasuje)

Mam nadzieje ze pomogłem

Pozdrawiam

Opublikowano

a ja dam Ci 5* za checi bo widac ze sie troche natrudziles ;)

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Jak popełniłem błąd to przepraszam ale gdybym podal linki do downloadow i scanow byście nieprzeczytali jak sie wbija na ecsro. Chociaz z drugiej strony moglem przepisac z tamtej strony pare zeczy ale niemialem juz czasu i tak sie spieszylem nawet fotek niedalem :P

Jescze raz przepraszam i prosze nie usuwac tego tematu.

Opublikowano

Kurcze niewiem co sie dzieje ale jak spatchowalem media.pk2.Wlaczylem bota dalem na bocie start , bot wpisal pasy kliknol 1 raz i juz wiecej razy nie wbijal a po zatym nie wyskakuje mi komunikat ze server jest full ;/.Niech ktos mi pomoze wlaczyc tego bota dam 5*

Opublikowano

Juz ci pomagam :P

Jak bys uwaznie przeczytal link ktory dalem na poczatku w tutorialu bys wiedzial ze jak dajesz start game bot ci wpisuje passy dajesz F6 i juz ci wbija tylko musisz miec silka otwartego nie mozesz go zminimalizowac na pasek bo przestanie wbijac.

Opublikowano

- Spoko dzieku juz nato wpadlem 20 min temu.Ale mam nastempny problem.Mianowicie jak wbije na server to silkroad sie zamyka poprostu mi znika okno i koniec ;/ co mam robic plis helpp.Dam 5*

- Pomoze mi ktos ?? bardzo prosze!!

- Juz rozwiazalem problem ;)

- Kurcze 1 problem rozwiazalem to pojawil sie nastempny postac bufuje/uzywa skila ale dlaczego nie zaznacza mobow zpatchowalem Media.pk2 zrobilem jak napisal tytan7 ale postac nie zaznacza mobow ;/.Dlaczego wie moze ktos??

Opublikowano

a dales auto selecta na pierwsza pozycje w gzre na tym pasku nadole co masz od 1 do 0. Masz dać na 1 i ustawic tak jak napisalem na poczatku poprostu pzreczytaj jeszcze raz tuta

To co ze 0.1 ale bot i zrobilem przedewszystkim tego tuta po to aby wiedzieli ludzie ze nietrzeba powiekszac auto selecta tylko sciagnac tego bota co dalem link i ustawic tak jak napisalem. :)

Opublikowano

kamilo66 Jesteś naprawde inteligetny... jak zjechałbyś w dół to tam byłaby stronka skad pobrac 0.3 ... ale ty wolisz ze pospamic

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

No lol co ty nie powiesz dalem na 1 miejsce ustawilem tak jak ma byc ale to syfstwo nie zaznacza mobow!! rozumiesz nawet jak sam klikam po Auto Selekt to on nie zaznacza mobow niewiem czy to jest jakis shit czy co.!!! napisz na gg i mi to wytlumacz jesli potrafisz!.Bo ja all przeczytalem w tym tutku i zrobilem jak bylo napisane ale nie dziala!

Opublikowano

działa tylko na pasku np.F1 ustaw ikone autonamieżania(auto select) i zapodaj jako skil atakujący np. przycisk 1 a inne skile np bow czy też glawiera daj dalej np .przycisk 2 -3-4-5 itd. a bufy ustaw na F2 . poty na F1 od końca mi tak lepiej bociak śmiga a jest jak na priv niezły :)

Jak problem macie z autologowaniem to jak raz bot naciśnie i niechce więcej wystarczy tylko F6 nacisnąć w górnym lewym rogu będzie widoczny komunikat odnośnie auto loginu .

Opublikowano

a ja ci napisze ze temat o tym bocie juz byl nie raz (niewidze linkow itp ale sie domyslam ze chodzi o strone ecsrobot.cba.pl czy jakos tak) i ze najpierw sie uzywa opcji szukaj.. a co jeszcze powinienes napisac ze to nie twoje itp a nie chlopak sie natrudzil zrobil bota itp a tu jakis ktos wrzucil linka i zbiera oklaski -.- a co jeszcze jest sprawa... to ze bot nie jest jeszcze skonczony i nie kazdemu bedzie dzialac... ale Kolega (tworca bota) obiecal ze jak otworza VIP'a bedzie staral sie naprawic bledy...