Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niecodzienny Problem;/

suchy:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem Na Pl2 Mam 3 Konta "FE" . Oczywiście na Bocie:) Nie Miałem ŻADNEGO OSTRZEŻNIA A NA WSZYSTKICH 3 WYSKKUJE MI KAPCZA CO ZROBIC???

Opublikowano

Mam wielki problem Na Pl2 Mam 3 Konta "FE" . Oczywiście na Bocie:) Nie Miałem ŻADNEGO OSTRZEŻNIA A NA WSZYSTKICH 3 WYSKKUJE MI KAPCZA CO ZROBIC???

Po prostu pech, nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

Mam to samo z tymi captcha :P. Ale jakoś się wpisuję...

PS: Chyba wiem co, Zrobiłem nowe konto, Miałem przez 2 tyg konto premium, Po wyczerpaniu się Konta premium captchy wyskakują :)

Opublikowano

a propo CAPTCH'y poczytajcie na forum co z tymi kodami ... nie wazne czy premka czy konto bocone czy nie skrzynki losowo sa zaszyfrowane

@ edit ale jesli teraz sie ogarnales z tym ze kody sie pojawiaja tzn. ze dawno tych kont nieuzywales...co??

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

a propo CAPTCH'y poczytajcie na forum co z tymi kodami ... nie wazne czy premka czy konto bocone czy nie skrzynki losowo sa zaszyfrowane

@ edit ale jesli teraz sie ogarnales z tym ze kody sie pojawiaja tzn. ze dawno tych kont nieuzywales...co??

Myśl dzieciaku !. Nie wiesz nie pisz.

Były 2 wielbłądy jeden jest zielony ile waży piasek gdy jest ciemno ?

Opublikowano

dzieciak to cie robił chłopcze kolorowy nic nie wnosisz do tematu=spam a ja mam troche wiecej lat niz dzieciak ( chyba ze taki wiekszy )

Opublikowano

dzieciak to cie robił chłopcze kolorowy nic nie wnosisz do tematu=spam a ja mam troche wiecej lat niz dzieciak ( chyba ze taki wiekszy )

Ty za to dużo wnosisz, Widać po twoim nicku że masz dużo lat, 10-13. Pozdrawiam.. Że na rodzinę najeżdzasz i masz dużo lat.. :)

yolh.jpg
Opublikowano

heh moze nie wnosze ale skontrowalem goscia ktory mnie cytowal... zresztą typek jest swiezakiem na forum i kupe wie widocznie odnosnie kapci!! a ja dla wiadomosci mam 26 lat szczeniaku!!

a nick uzywam juz z 11 lat wszedzie wiec co ma nick do wieku ???

Opublikowano

26 lat -.- . To nie kabaret, tu nie rozśmieszamy ludzi :D.

Jeżeli byś miał 26 lat, to chociaż trochę zdania umiał byś układać, A z Twoich zdań, widać to,że nie masz więcej niż 13 lat.

Nie mam zamiaru dalej z Tobą pisać, Bo procentów trochę mam. Żegnaj

yolh.jpg
Opublikowano

Konto offline przez 3 tygodnie = Brak Captchy ( Podobno ).

Zgadzam się to działa moje konto leżało może 2 tygodnie i kody zniknęły ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ale z was ... :D Żadne kurwa 2-3 tygodnie a może miechy. Jeżeli wyskakuja CAPCTHY jesteście na celowniczku BP. Wystarczy nie bocić przez pewien czas a nie zostawić konto w hangarze na zardzewienie. Poza tym znam pełno kont które jebią 24/7 i zero jakiego kolwiek kodu (np u mnie) a inni uzyli wersji trial i już mają. Po prostu peszek. Jeżeli wam wyskakują kody to max bocenia 3-4h i reszta raczką.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Ale z was ... :D Żadne kurwa 2-3 tygodnie a może miechy. Jeżeli wyskakuja CAPCTHY jesteście na celowniczku BP. Wystarczy nie bocić przez pewien czas a nie zostawić konto w hangarze na zardzewienie. Poza tym znam pełno kont które jebią 24/7 i zero jakiego kolwiek kodu (np u mnie) a inni uzyli wersji trial i już mają. Po prostu peszek. Jeżeli wam wyskakują kody to max bocenia 3-4h i reszta raczką.

Rączką to sobie konia wal, na głównym forum do pisali, że kody występują u wszystkich, u niektórych więcej u niektórych mniej a u niektórych wogóle.

PS: Im więcej kasy wydaniej w gre tym mniej kodów :D

yolh.jpg
Opublikowano

Rączką to sobie konia wal, na głównym forum do pisali, że kody występują u wszystkich, u niektórych więcej u niektórych mniej a u niektórych wogóle.

PS: Im więcej kasy wydaniej w gre tym mniej kodów :D

Buehehe :D

Co do twojej ulubionej zabawy raczką gdy nikt nie widzi nie będę udzielał żadnej odpowiedzi :D

To ciekawe bo bo na PL3 nawet esa konto nie widziało i żadnego kodu. Na globcu też i PL1.

Młot jesteś kolego i tyle. A to że pisali na głównym DO to dużo tam rzeczy pisali i to są "ICH' spekulacje. Kto by kurwa dał im info od czego zależą kody?! Wtedy na wszystkich serwerach kody by znikły ponieważ Polski Suport to normlani gracze jełopie :D

@edit

A co do kodów to nie każdemu kody wyskakują. Tylko tym którzy mieli 1 stopień ostrzeżenia w starym systemie bądź teraz wyłapani zostali przez system!

A co do kodów to sprawdzają graczy którzy przez 24/7 mają w dzienniczku wpisa "Otrzymałeś dodatkową energie do generatora wrót"

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

@upp

Myślisz coś ? -,-. Pisałem to samo..

Aa, Czyli jak mam kody a moje konto ma około 23 dni to mogę dostać bana ?

Dodam że regularnie wpisuję kody, No może nie ja :D

yolh.jpg
Opublikowano

up

co ty pierdolisz, widać że znasz się jedynie spamujesz i nic nie wnosisz, skoro taki jesteś i kto wiecej kasy wali to dziwne że regularnie premke rabat i podwajacz kupuje a captch mam 40 na godzine, jakoś "magicznie" mi wyskakują, no nie?

co do bana to nie, bo bp ma archiwum na 2 tyg zapamiętuje

I jeszcze jedno, nie spinaj sie tak

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

up

co ty pierdolisz, widać że znasz się jedynie spamujesz i nic nie wnosisz, skoro taki jesteś i kto wiecej kasy wali to dziwne że regularnie premke rabat i podwajacz kupuje a captch mam 40 na godzine, jakoś "magicznie" mi wyskakują, no nie?

co do bana to nie, bo bp ma archiwum na 2 tyg zapamiętuje

I jeszcze jedno, nie spinaj sie tak

Spokojnie, Nie spamuje. Chce odpowiedzieć to pytam szczegóły itd. Jeżeli spamuję to tam taki przycisk " Zgłoś " jest :)

A co do bana, <Ulga> :D

yolh.jpg
Opublikowano

@upp

Myślisz coś ? -,-. Pisałem to samo..

Aa, Czyli jak mam kody a moje konto ma około 23 dni to mogę dostać bana ?

Dodam że regularnie wpisuję kody, No może nie ja :D

Skoro w swoim poście piszesz że niby coś wyczytałeś to po cholere zadajesz pytanie co z kontem ktore ma 23dni?

1. Zmiana w systemie anty-botowym.

Od poniedziałku, dnia 08 sierpnia 2011, będziemy korzystali z następującego systemu w grze:

• Nowe konta, oraz konta, które nie są starsze niż 4 tygodnie, zostaną niezwłocznie usunięte z gry, jeśli wykryjemy na nich działanie BOTów.

• Konta starsze niż 4 tygodnie spotkają się ze zmienionym systemem klasyfikującym:

Więc konto jest na celowniku u BP :D Złapią = pernament :P

I nie pisałeś tego co ja napisałem ponieważ waliłeś spam i spinałeś się ile lat ma inny użytkownik forum :rolleyes:

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...