Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na dolarow na bosty szybko i za darmo

ziomseba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak nie wrzucał bym tu tego gdybym nie dostał kasy w 2 miesiące dostałem 80 złoty za nic :)

Potrzeba Ci kasy?? Kasę można zarobić na stronie

Jest to serwis który pozwala poprzez oglądanie reklam dostawać punkty wymienne na pieniądze. Jednak te reklamy ogląda w taki sposób że pobieramy aplikację którą instalujemy na komputerze. Ustalamy wtedy nazwę konta, hasło oraz język. Nad paskiem zadań pojawi się potem okno które będzie wyświetlać reklamy. W ciągu tygodnia uzbierałem 5000 punktów. Wypłaty są od 20 dolarów czyli 15000 punktów na konto paypal.

Co najważniejsze z paypal można bez problemu przelać sobie na speed bosty co za 80 złoty macie 7 razy 11zł mi wyszło 350 tyś speed bostów

2 najważniejsza rzecz program działa i bez problemu można na całym ekranie grac w nfs cs itp... Można też dokonywać płatnosci zarobionymi dolarami na allegro i w każdym sklepie gdzie jest możliwość płatności VISA

Tutaj macie link do rejestracji wygląda to tak podajecie e-mail sciagacie plik instalujecie wchodzicie na e-mail po hasło i logujecie sie juz na stronie i dostajecie za godziny 400pkt. Wiadomo szczesliwy maja lepiej sa tez gry podobne do lotto pod nazwa bingo mozna tam wygrac za trafienie liczb 10centow 1$ 100$ i uwaga 1000% co dziennie ktoś wygrywa. Pieniądze są wypłacane sam wypłacałem jedynym minusem o którym odrazu pisze jest to ze trzeba czekać do nowego miesiąca żeby wysłali te 20$ +

LINK DO REJESTRACJI

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=509571

MIŁEGO WYDAWANIA DOLARÓW :) JA JUŻ WYDAŁEM 350tyś boostow :** Dodam ze jak mi pod koniec miecha zostanie coś dolarów to przeleje moim poleconym z mpc forum :) najlepszego forum o grach online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...