Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ludzie myślą stereotypami ?

Virqoal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie najcześciej snoby uważają że jak ktoś wygląda inaczej to jest coś w stylu pozera ?

Najczęściej chodzi ludzi słuchających metalu bądźże rapu

Myślą że jak taki człowiek co słucha rapu to jest taki agresywny,nie tolerancyjny i nosi dres

Ale czy wygląd ocenia człowieka ? Przecież człowiek wyglądajacy bardzo spokojnie mile i wgl musi być właśnie taki ?

Nie bo przez wygląd,muzyke jaka ktoś słucha nie możemy oceniać przecież ludzi

Poznałem bardzo fajnych ,, dresów '' czasem agresywnych ale jak ktos sie do nich zacznie

Nie każdy dres napi... sie co przerwe i każdego zaczepia , tak samo jest z ludźmi słuchającymi metalu .

Jest taki w klasie co usłyszał że słucham metalu i już wyzywał mnie od satanistów itp , chociaż jestem katolikiem .

Zauważył jaki na prawde jestem i teraz z nim trzymam ale są tacy ludzie co np na przerwie sie pytają < naj. dziewczyny ^^ )

Wiesz co to fryzjer etc < najczesciej text od snoobek^^. < kujonka + arogancka > .

Tak jak widzimy nie można oceniac książki po okładce ...

A więc pytanie do was . Czy jesteście takiego samego zdania czy wręcz przeciwnie?

Weteran
Opublikowano

Sam chodzę w dresie i słucham eminema..

Nie mam takiego czegoś, że muszę ludzi z bara wziąść jak obok nich przechodze..

Oczywiście jak trzeba to agresja musi być ..;)

Takie życie..popatrz na dresiarzy w Ameryce, tam to prawie każdy chodzi w dresie,

a Polska raczej wychodzi z założenia, że po ubraniu dresu i włączeniu muzyki full szpan

jest się fajnym. Człowieka poznaje się po twarzy, przynajmniej ja tak robię.

Inaczej ludzie powinni postrzegać tych "innych", trzymających się subkultur.

Powinno się patrzeć na każdego bardzo indywidualnie, a nie grupowo.

Takie moje zdanie..

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...