Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF!

Wizzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra , nie wiem w jakim dziale to powinienem pisać. Więc tak , od pewnego czasu wystarczy że napiszę post od razu dostaję warna . WTF?! Ktoś się uwziął ! Je**e mnie to co sobie pomyślicie , ale to jest wk*******ce ! Ludzie ... Napiszę 3 słowa i to ma być spam !?...

:/...

test_n10.jpg

Opublikowano

Dołączam się.. w jednym temacie dałem swoją propozycje na temat jak można go ulepszyć i co ? I warn od Ravnesa jako spam, no to jest już powalone co niekiedy robią...

Opublikowano

Zaraz dostaniemy warny, albo najlepiej. Dajcie bana wszystko !!!!! Po co pojedyncze warny, strzelcie bana odrazu i już ...

Opublikowano

Jeśli mówicie że dostaliście nie słusznie warna to napiszcie supportu lub na pw do admina a sprawa zostanie wyjaśniona.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Chodzi wam o ostrzeżenia na forum, czy ban na pisanie w WR?

Jeżeli na forum to w statusie ostrzeżeń powinieneś mieć uzasadnione wszystkie warny - jeżeli z którymś się nie zgadzasz to pisz do moda, który ci go dał.

Napiszę 3 słowa i to ma być spam !?...

I masz odpowiedź. Twoje wypowiedzi mają być pełne, a nie cząstkowe i powinny wnosić coś do tematu. Proponuje do zapoznania się z regulaminem globalnym i lokalnym ...

btw. następny taki temat to w pogaduszkach.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Chodzi wam o ostrzeżenia na forum, czy ban na pisanie w WR?

Jeżeli na forum to w statusie ostrzeżeń powinieneś mieć uzasadnione wszystkie warny - jeżeli z którymś się nie zgadzasz to pisz do moda, który ci go dał.

I masz odpowiedź. Twoje wypowiedzi mają być pełne, a nie cząstkowe i powinny wnosić coś do tematu. Proponuje do zapoznania się z regulaminem globalnym i lokalnym ...

btw. następny taki temat to w pogaduszkach.

Ale jak ja moge dostac warna za spam jak dałem w odp. coś co może polepszyc dany temat ?? No ja cie prosze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...