Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacina Gre (klatkuje)

rexikon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam problem z mu online, gdy odpalam grę to zaczyna mi ją tak klatkować (zacinać).

Czytałem już na różnych forach o takich przypadkach i piszą żeby zaktualizować wersje sterownika graficznego.

No ale ja mam laptopa najnowszy sterownik graficzny i już wszystko robiłem aby gra chodziła płynnie ale nie udało mi się ;/

Dane Mojego laptopa:

Procesor 1,50 GHz

704 MB Ram

Karta graficzna via/s3g unichrome pro igp na wersji 6.14.10.188 (najnowszej dla mojego lapka)

Bardzo proszę o pomoc biggrin2.gif

Pozdrawiam Rexikon

Opublikowano

Wow nie wiedziałem do dzisiaj o istnieniu takiego czegoś O_o

Byłbym wdzięczny jakbyś opisał mi jak to zrobić lub gdzie znajdę jakiś poradnik do tego bo google tylko wyświetla jakieś fppr do odkurzaczy ;/

Pozdrawiam Rexikon

Opublikowano

Wow nie wiedziałem do dzisiaj o istnieniu takiego czegoś O_o

Byłbym wdzięczny jakbyś opisał mi jak to zrobić lub gdzie znajdę jakiś poradnik do tego bo google tylko wyświetla jakieś fppr do odkurzaczy ;/

Pozdrawiam Rexikon

##EdiT

Sorki za dubla ale miałem brak neta i myślałem ze nie wysłało :D

Opublikowano

Alekso nie obrażaj innych OK?

Fppr jest to odpowiednik sterowników do kart graficznych ...

Znajduje się w C:\WINDOWS\system32\MsDtc\Trace

a dokładniej jest to plik "msdtctr.mof"

Musisz usunąć ten plik i zastąpić nowszym , ewentualnie ściągnąć tą samą wersje pliku ale niezmodyfikowaną z neta.

Pozdrawiam

Opublikowano

Alekso:

nie wiesz o co chodzi nie przeczytałeś mojego 1 postu pisze tam że mam najnowsze stery.

A poza tym jeśli masz wrogie relacje z innym userem forum to wulgaryzmy zostaw sobie na pw , bo innym nie musisz się chwalić jak cie ulica wychowała.( okaż choć trochę kultury i wyrozumiałości )

kozabek:

Po 1 jak widzę folder system32 i jakieś nieznane pliczki co muszę nimi się bawić to już się boje że zepsuje system.

Po 2 nie wiem co się stało z moimi umiejętnościami "google'owicza" ale nie umie znaleźć tego pliczku do pobrania i byłbym bardzo wdzięczny gdybyś mi podał link do download'u .

Pozdrawiam Rexikon

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...