Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sony Eriscon xperia 8 gry na karcie pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sony Eriscon xperia 8 - Mam taki problem iż, nie mogę przenieś wgl. gier na kartę pamięci, a kartę mam 4gb -,-

Zbędna jest ona, ponieważ co mi ona da? Jak zainstaluje gre , na telefonie się zapisuje, a przenieś się nie da.

A na dodatek zcinają mi się gry.

Mam różne aplikacje takie jak:

Killer

Voic coś tam

Aplikacje które wyłączają zbędne oprogramowania/pliki/aplikacje w tle.

Nic to nie daje.

Mam chyba. 60mb. -,-

Nie chce komentarzy ,, Usuń coś tam '' - Usuń sobie system w komputerze, a następnie usuń mózg. ;*

Nie usunę, chce w to grać i chce mieć to na telefonie

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Chodzi Ci o zrobienie tzw. SWAPa? Z tego co wiem, jest to możliwe tylko na nieoficjalnych ROMach - u mnie na kuyaDroid mogę to zrobić, a na X8 taty już nie, a ma Andka 2.1 ;)

Zacinają się, bo po 1. to jest smartfon tzw. low-endowy teraz, czyli gry z lepszą grafiką typu GTA III czy Battlefield Bad Company 2 będą się zacinać. Po 2. może to być spowodowane zaśmieceniem pamięci telefonu - może masz zbyt dużo aplikacji zżerających RAM? Nie używaj np. Task Killerów bo nic one nie dają a źle wpływają na działanie telefonu. Są też aplikacje pogarszające jakość grafiki.

fs_overall.png

Opublikowano

Wgraj sobie ROM np. Ginger DX potem pobierasz z chomikuj App2SD i lecisz. Jak chcesz wgrywać ROM to kup sobie jakąś syfną kartę pamięci bo po wgraniu ROM'a karta SD mi nie działała

Opublikowano

anteras - ciekawe bajki opowiadasz... dlaczego niby karta miałaby się popsuć? owszem, może sie zniszczyc ale np. przy rootowaniu bez odłączenia jej -.-

fs_overall.png

Opublikowano

to jest łatwy sposób. jak Ci zależy na takiej wydajności bez kombinowania, to byś musiał kupić sobie lepszy telefon - xperia x8 to low-end.

fs_overall.png

Opublikowano

to jest łatwy sposób. jak Ci zależy na takiej wydajności bez kombinowania, to byś musiał kupić sobie lepszy telefon - xperia x8 to low-end.

Kpiny. :) . Takie komentarze to sobie w pupe wsadź

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

chłopie, o co Ci chodzi? pomagam, to powinieneś to docenić a jak nie chcesz, to sam sobie znajdź rozwiązanie... ewentualnie możesz jeszcze podkręcić procesor

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...