Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp bot na PL'a

fallen402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar wrócić na PL'a i mam pytanie czy jest darmowy i działajacy exp bot? [DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.6 by Slait po 15.12.11 - po za tym, bo w nim skille nie działają. A i czy drogi jest easy metin ? o ile wgl istnieje jeszcze.

imetin_logo.png

Opublikowano

"A i czy drogi jest easy metin ? o ile wgl istnieje jeszcze."

Tak easy metin2 jeszcze istnieje i bardzo dobrze się rozwija kosztuje ok.30zł na miecha więc to nie są wielkie pieniądze

Bot jest bardzo dobry i dlatego opłaca się go kupić. Polecam

NIE MA

Opublikowano

...[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.6 by Slait po 15.12.11 - po za tym, bo w nim skille nie działają...

Może zamiast kupować bot'a za 30 zł spróbujmy naprawić ten błąd związany ze skill'ami ? Skille działają i ten problem występuje jedynie u Ciebie.

Opublikowano

Ja polecam CI właśnie MultiBot (ExpBot) 1.8.6 by Slait. Skille to nie problem, po prostu odpalasz tego bota przez KameModa. Tam w chacie wpisujesz "/buff". Na 1-4 musisz mieć skille i na tym oknie zaznaczasz które maja być i git. Ja tak robię.

Opublikowano

okej, spróbuję przez kamer moda bo na zwykłym obejściu nie ma animacji i tylko silne włacza no i czasu ładowania jego nie ma. a inne skile nie wiem czy uzywa bo ani się nie ładują ani animacji nie ma, i przez to na m3 ciągle padam. Ci którzy pomogli dostana nagrodę :)

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...