Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedaż części

bodex20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wiecie nowe stawki za boosty spowodowały że stać już na zakupy prawie każdego śmiertelnika w tym i mnie. Zastanawiam się czy jest jakiś sposób aby odzyskać zainstalowane części w samochodach które tuningowałem do tej pory a które w obecnych warunkach pójdą do kasacji. Mam 3 auta i wszystkie na poziomie tuningu medium pro tuning, czyli takie 6 9 8. Coś z tym można zrobić bo z tego co próbowałem nie można przeciągnąć części z powrotem do garażu, a tylko je sprzedać.

Opublikowano

tak kolega @up ma racje, tez tak mam i nic nie da sie zrobic, jedynie sprzedac. A jakie masz auta? Mozesz jakies zostawic :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Niestety boostów nie jesteś w stanie odzyskać z części, jedynie może je co najwyżej sprzedać za kase,

co mimo wszystko nie jest opłacalne, bo przeważnie zwraca nie więcej niż 25 % ceny...

Można sprzedać cały samochód z częściami, lub osobno części i osobno samochód,

musisz wyliczyć co wyjdzie ci bardziej opłacalnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Bodex20 zostaw sobie je, mogą się jeszcze przydac, a jak nie to będą exponaty muzealne, dzięki którym będziesz mógł wrócić myślami do czasów, w których boosty były drogie :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...