Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban ...na co?

Exibit : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )

Mam proste pytanie... Bana dostajemy na konto..wszystkie konta związane z pocztą, a może wszystkie konta z tego samego IP?... Z góry dziękuje za pomoc... Exibit : )

Opublikowano

Bana możesz dostać na wszystkie konta jeśli posiadają taki sam email lub jeśli >> Ban zostanie zniesiony -nigdy =Ban na IP w tym przypadku administrator sprawdza jakie masz IP i banuje Ci wszystkie konta z tego samego IP .

ban na IP czyli że z komputera który ma dany adres IP nie można założyć drugiego konta na danym portalu lub stronie internetowej, założenie konta na grze ;-)

Liczę na +

Opublikowano

Musiałbyś naprawdę zajść za skóre administracji aby zbanowali Ciebie na adres ip.Jeżeli nic takiego nie zrobiłeś norma ban na wszystkie konta powiązane emailem

64562221938.png

Opublikowano

Ja nigdy nie słyszałem żeby ktokolwiek dostał bana na ip na metinie ja wiele razy cheatowałem i dostawałem bany notorycznie ale tylko na e-mail kiedyś nawet zwyzywałem GM i tylko konta na 1 e-mailu poleciały .

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

O tym czy dostaniesz bana na IP czy na e-mail decyduje stopień twojego przewinienia. Jeżeli jest to używanie cheat'ów - ban na e-mail. Ban na IP jest tylko w szczególnych wypadkach i nie jest często stosowany.

Opublikowano

Zależy co zrobiłeś jeżeli coś porządnego odwaliłeś to mołgeś dostać bana na IP czyli na wszystkie konta

Jeżeli np. Dostałeś bana za obraze itp. to dostajesz bana na jedną postać na ok 3dni

Czytaj regulamin to będziesz wiedział taki rzeczy :)

NIE MA

Opublikowano

bana na IP daja tylko na farmboty ale to juz na duza skale, tak samo jak bylo zbanowane IP z aola cos na boardzie pisalo

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Zeby dostać na IP trzeba być już naprawdę Mistrzem w tm co sie robi he he ;]

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Może ktoś się włamał na twoje konto (wszedł i wyszedł) i masz już bana, bo Metin nie uznaje sprzedawanie kont, dla tego banują gdy w przeciągu jakiegoś tam czasu np. jesteś w Suwałkach, a ktoś się loguje na twoje konto np. z Poznania, i masz bana. Wiem bo brat tak miał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...